Jaguar XJ huren
Nu bij SIXT
Jaguar XJ huren

Jaguar XJ huren

Bij SIXT kun je met de Jaguar XJ ook kiezen voor topklasse. De Jaguar XJ staat garant voor een uitzonderlijke wendbaarheid en een weergaloos weggedrag. Wanneer je op zoek bent naar een auto die met zijn innovatieve technologieën reageert op de weg en op de andere voertuigen in het verkeer, moet je zeker een Jaguar XJ huren. Zowel de zakelijke huurder als de particuliere afnemer van deze huurauto kan met de Jaguar XJ alle zintuigen in vervoering brengen. De Jaguar XJ ziet er niet alleen bijzonder uit, hij is ook bijzonder.

Jaguar XJ huren
of vergelijkbaar
jaguar xj 4d silber 2013
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Boek een premium sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium sedans, zoals de Mercedes-Benz CLA etc.

Waarom een Jaguar XJ huren?

SIXT staat bekend om het aanbieden van de premium modellen. Hier kunt u grote merken, zoals: Mercedes, Volvo, Volkswagen en ook het Jaguar XJ model huren. De luxe auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. De aantrekkelijke huurvoorwaarden en de uitstekende service zijn extra, maar toch belangrijke pluspunten.

Wil je een Jaguar XJ huren?

Wanneer de keuze is gevallen op een Jaguar XJ, dan kun je hiervoor terecht bij verschillende verhuurstations in Nederland en in het buitenland. Een auto huren kan via onze overzichtelijke website. Hier vind je tevens de actuele kortingen en mogelijke opties voor bijvoorbeeld de Jaguar XJ. SIXT is al sinds 1912 een betrouwbaar adres voor de verhuur van auto's, mede dankzij de aantrekkelijke prijs en andere pluspunten. Je kunt hier dus met een gerust hart voor een Jaguar XJ kiezen. Neem eens een kijkje bij de Jaguar XJ, deze auto zal net als de andere auto's in deze klasse uw bloed sneller laten stromen.

Technische Details

Motor

Zylinder 6
Hubraum 2.998 cm3
Höchstgeschwindigkeit 250 Km/h
Beschleuningung: 0 - 100 km/h 4.4 s
Max. Leistung 340 hp
Bei Drehzahl 5500 1/min
Max. Drehmoment 500 Nm
Bei Drehzahl 1520-4500 1/min

Technische Details

Länge 4.329 mm
Höhe 1.440 mm
Radstand 2.690 mm
Kofferraumvolumen 360 l
Tankinhalt 52 l
Leergewicht 1.615 kg