Jaguar XF huren
Nu bij SIXT
Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

Luxe en stijl met de jaguar XF bij SIXT, zonder eerst 50.000 Euro te hoeven neerleggen! Inderdaad, de consumentenprijs voor een jaguar XF is minimaal een halve ton. Echter bij ons kun je nu de jaguar XF huren voor een prijs die betaalbaar is en zolang je dat wilt. De jaguar XF gaat van 0 tot 100 km/u in 4,6 seconden en heeft een topsnelheid van 300 km/u. Dankzij de stijve carrosseriestructuur en de aerodynamische vorm van de jaguar XF is de wegligging en demping een genot.

Jaguar XF huren
of vergelijkbaar
jaguar xf sportbrake weiss 2018
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Boek een SUV of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium full-size SUV's, zoals de Jeep Grand Cherokee, VW Tiguan en vergelijkbaar.

Waarom een Jaguar XF bij SIXT huren?

Je koopt of leased een auto die je portemonnee kan betalen. Niet erg veel mensen hebben een portemonnee die de Jaguar XF kunnen veroorloven. Zou het niet leuk zijn om voor elke gelegenheid een andere auto te rijden die past bij de gelegenheid? Voor de vakantie een ruime gezinsauto, voor de zakelijke ritjes een luxe representatieve auto en voor het plezier een luxe plezierige auto. Een huurauto is dan een goede oplossing! Je bespaart jezelf de kosten van de wegenbelasting en verzekering met een huurauto. Een auto huren is tevens goedkoper als je niet elke dag rijdt. Je betaald immers alleen voor de dagen dat je een auto nodig hebt. Je kan nu ook een Jaguar XF huren.

De Jaguar XF bij SIXT

Wil je ook een Jaguar XF model huren? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jouw Jaguar XF kunnen reserveren. Wij bevinden ons in Nederland op verschillende plaatsen. Je kunt ons ook vinden bij vliegvelden en verschillende stations. Bespaar op een eigen auto en huur de auto die jij wilt! Bestel nu een Jaguar XF.

Technische Details

Motor

Cylinder 6
Capacity 2.995 ccm
Max speed 260 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 5.3 s
Max. power 301 hp
Max. power at speed 6500 1/min
Max. torque 450 Nm
At speed 3500/5000 1/min

Technical Details

Length 4.470 mm
Height 1.311 mm
Wheelbase 2.622 mm
Luggage capacity 408 l
Fuel capacity 70 l
Tare 1.577 kg