Jaguar F-Pace huren
Nu bij SIXT
Jaguar F-Pace huren

Jaguar F-Pace huren

Huur een Jaguar F-PACE bij SIXT om optimaal te genieten van een luxe sportieve auto. In de Jaguar F-PACE wordt een sportieve wagen gecombineerd met functionaliteit. Deze auto is helemaal gericht op jouw gebruiksgemak, terwijl je toch kunt rekenen op snelheid. Houd je wel van een vlotte rijstijl, dan is dit zeker de huurauto die bij jou past.

Jaguar F-Pace huren
of vergelijkbaar (LFAR)
jaguar f pace 5d weiss 2016
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

De Jaguar F-Pace huren & innovatie beleven

Ben je echt een sportieve rijder, dan val je meteen voor de strakke lijnen van de Jaguar F-PACE. Deze auto is er helemaal op gericht om zich zo snel mogelijk te verplaatsen en dat mag gezien worden! De Jaguar F-PACE is een sterke wagen die geweldige prestaties levert. Bovendien is dit een van de zuinigere modellen van Jaguar. De dubbele turbo zorgt ervoor dat de wagen extra vermogen heeft bij hoge toerentallen en dat de reacties sneller zijn bij lagere toerentallen. Dat is ideaal wanneer ke van sportief rijden houdt, maar ook een beetje op het verbruik wilt letten. De F-PACE is een zeer veilige auto die goed uit de tests is gekomen. De auto is ontworpen om de inzittenden te beschermen. De bestuurderondersteunende technologieën zorgen ervoor dat het heel ontspannend rijden is.

Een Jaguar F-Pace als huurauto bij SIXT

Bij SIXT kun je ook terecht voor Jaguar F-PACE verhuur. Een auto huren is bij ons heel eenvoudig. Dit kan gewoon via de website of met behulp van onze handige app. Zo kun je onderweg je auto alvast reserveren en staat deze voor je klaar als je op de plaats van bestemming aankomt. Een specifiek model kan niet gegarandeerd worden, maar je mag altijd je voorkeur aangeven. Je krijgt zeker een auto toegewezen uit de categorie die je gekozen hebt. Huur een auto en geniet met Jaguar F-PACE verhuur!

Technische Details

Motor

Zylinder 6
Hubraum 2.998 cm3
Höchstgeschwindigkeit 250 Km/h
Beschleuningung: 0 - 100 km/h 4.4 s
Max. Leistung 340 hp
Bei Drehzahl 5500 1/min
Max. Drehmoment 500 Nm
Bei Drehzahl 1520-4500 1/min

Technische Details

Länge 4.329 mm
Höhe 1.440 mm
Radstand 2.690 mm
Kofferraumvolumen 360 l
Tankinhalt 52 l
Leergewicht 1.615 kg