Jaguar E-Pace huren
Nu bij SIXT
Jaguar E-Pace huren

Jaguar E-Pace huren

De Jaguar E-Pace is een compacte SUV. Deze Jaguar biedt je een uitstekende motor die zuinig en milieuvriendelijk is, met een krachtige 2 liter en 4-cilindermotor biedt de E-Pace een vermogen van 246PK en een torque van 430 Nm. Het verbruik van deze krachtige motor is 4,7 liter op 100 km, met een CO2-uitstoot van 124 g per kilometer.

Jaguar E-Pace huren
Gegarandeerd model (SFMR)
jaguar e pace 5d weiss 2018
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

De voordelen van de Jaguar E-Pace

De Jaguar E-Pace biedt je een uitstekende motor met een krachtige 2 liter 4 cilindermotor met 9 versnellingen. De motor heeft een vermogen van 246 pk en een torque van 430 Nm. Sportief en actief rijden behoort dus tot de mogelijkheden met deze auto. Behalve krachtig is de motor ook nog zuinig en milieuvriendelijk, met een verbruik van 4,7 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 124 g per kilometer. De Jaguar E-Pace is uitgerust met een uitgebreid infosystem dat je gemakkelijk kunt bedienen tijdens het rijden. De E-Pace is goed zichtbaar op de weg met behulp van energiezuinige en heldere LED-verlichting, waarmee ook in het donker rijden geen inspanning vergt. 

Een Jaguar E-Pace als huurauto bij SIXT

Huur een auto bij ons als je onze service en een voordelige prijsstelling graag aangevuld wilt zien met veel keuzemogelijkheden. Huur een Jaguar-E-PACE eenvoudig online en kies daarbij ook handige extra opties zoals een kinderzitje of winterbanden. Bij aankomst op onze vestiging staat je auto dan geheel volgens jouw wensen voor je klaar. Het kan gebeuren dat de door jou gekozen Jaguar-E-PACE even niet geleverd kan worden. SIXT garandeert dan een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigcategorie.