Prijs weergeven

Iveco Daily huren

Huur een Iveco Daily en maak kennis met een sterke, veelzijdige en efficiënte bestelwagen. Trouw aan zijn zakeninstinct introduceert deze ruime bus talloze nieuwe functies. Zo ben je verzekerd van de beste partner voor elke nieuwe uitdaging. De Iveco Daily is er voor u in de S en C uitvoering.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk

Iveco Daily kort huren

Iveco Daily huurauto

De Iveco Daily kort biedt plaats aan 5 euro pallets. De inhoud van de Daily kort is 10.2 m³. Het busje beschikt over een schuifdeur aan de zijkant van de bus. Daarnaast beschikt het busje over 3 zitplaatsen. De minimumleeftijd om een Iveco Daily kort of VW Crafter te huren is 19 jaar. Daarnaast moet de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B / 3 **. Let op dat de voertuiggevevens alleen gaan om voorbeelden van de voertuigklasse gaat, de werkelijke gegevens kunnen dus afwijken.  


Iveco Daily lang huren

Iveco Daily huurauto

De Iveco Daily lang beschikt over een laadruimte van 14 m³ en biedt plaats aan 7 EURO pallets. Net zoals de Iveco Daily kort beschikt het busje over een schuifdeur aan de zijkant van het busje. De Iveco daily lang heeft plek voor 3 personen. De minimumleeftijd voor het huren van een Iveco Daily kort is 19 jaar. Het benodigde rijbewijs is het rijbewijs B. 


Iveco Daily 35S13 huren

Iveco 35C13

De Iveco Daily Box is de perfecte verhuiswagen. Het is mogelijk deze bus te huren met een rijbewijs B. U dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van rijbewijs B. De Iveco Daily Box heeft een laadklep waardoor het zeer eenvoudig wordt om zware spullen in te laden. De wagen biedt plaats aan 8 EURO pallets en de inhoud van de wagen is 18 m³. 


Dit zijn de voordelen van Iveco Daily verhuur:

Nauw verwant aan de vrachtwagen: De Iveco Daily is een unieke aanwinst onder de bestelauto's van Sixt, want geen enkel ander model komt zo dicht in de buurt van de vrachtwagen. Met Iveco Daily verhuur beschik je over een zee van ruimte. Een B-rijbewijs is voldoende om met deze robuuste krachtpatser de weg op te kunnen.

 

Model of the Year: De Daily was nog maar net gelanceerd of zijn carrière begon al goed. In 2014 werd hij uitgeroepen tot International Van of the Year, waar hij de Vivaro, de Transit en de Vito ruimschoots achter zich liet.

 

Sterk en veelzijdig: De Daily beschikt over een boordcomputer die het aantal draaiuren bijhoudt en wielen met zes bouten. Zwaardere uitvoeringen mogen in totaal 7 ton vervoeren, waarvan 4 ton lading. De Iveco is voorzien van een robuust chassis en een verlaagde laadvloer.

Zorgeloos rijden? Huur een auto!

Heb je tijdelijk veel ruimte nodig? Dan is een auto huren de ideale oplossing. Zo kies je zelf het type bestelwagen dat bij je behoeften past. Of je nu een passagiersbus zoekt of een handige transportwagen voor je zakelijke uitdagingen. De auto's van Sixt zijn altijd 100% technisch in orde, kraakhelder en up to date. Helaas kunnen we niet altijd garanderen dat er nog een Daily klaarstaat, maar we doen er alles aan om voor jou een passend model te vinden.

Andere Iveco modellen van Sixt

Iveco huurauto

Iveco

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren

*Let op: de gegeven informatie over de huurauto's en/of bestelwagens zijn enkel voorbeelden van de voertuigklasse en kunnen afwijken van de werkelijke gegevens.