woman car snow winter
Växjö

Auto huren Växjö – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Diverse locaties van Sixt autoverhuur in en bij Vaexjoe

Centraal in het zuiden van Zweden ligt de stad Vaexjoe, waarvan de naam ook wel wordt geschreven als Växjö. De universiteitsstad is een van de grootste steden in dit deel van Zuid-Zweden en is populair onder reizigers en toeristen. Er zijn in de omgeving dan ook meerdere vestigingen van Sixt om een auto te huren. Zo vindt u onder andere een locatie bij de luchthaven Växjö Småland Airport (VXO), hebben wij een autoverhuur bij het zuidelijk gelegen treinstation bij de Norra Järnvägsgatan en is er een Sixt-vestiging in het noorden van Växjö. Al deze locaties zijn elke dag geopend en hebben een uitgebreid aanbod huurauto's.

woman car snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
girl passenger mirror car

Auto huren in Vaexjoe - Sixt is altijd voordelig

Växjö Småland Airport heeft verbindingen met verschillende plaatsen in Europa, waaronder Amsterdam en Alicante. Omdat het vliegveld zo'n tien kilometer buiten Vaexjoe ligt, doet u er verstandig aan om van onze goedkope autoverhuur bij de luchthaven gebruik te maken. Als u uw Sixt-auto liever op een later tijdstip in Vaexjoe huurt, kunt u vanaf het vliegveld een bus of taxi naar de stad nemen. Voor de prijs maakt het niet uit op welke Sixt-locatie u besluit een auto te huren, want wij zijn overal ter wereld de voordeligste. Indien u vaker naar Vaexjoe reist, dan wordt uw verblijf met een speciale Sixt-card nog goedkoper.

couple driving road

Autoverhuur in Vaexjoe

Zo bedrijvig als Vaexjoe zelf is, zo rustiek is de omgeving van de studentenstad. Een auto huren in Vaexjoe bezoeken betekent daarom ook genieten van de natuur. Zo kunt u kamperen op het groene eiland Hissö in het Helgameer of prachtige wandelingen maken in het beukenbos Bokhultet. Daarnaast zijn er in Vaexjoe enkele grote meren, compleet met een aantal kleine zandstranden. Naast zonnen, is het hier uiteraard ook mogelijk om te vissen of te kanoën. Wilt u binnenkort met vakantie in Vaexjoe, dan zien wij u graag op een van onze Sixt-locaties. Vanzelfsprekend is een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's overbodig. Betaalbaarder dan bij Sixt vindt u het immers nergens!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties