uppsala city content
Uppsala

Auto huren Uppsala – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Maak kennis met Uppsala in een huurauto van Sixt

Uppsala is een typische studentenstad die het goede leven van Zweden combineert met authentieke details tegen een prachtig decor. Het is dan ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Uppsala. Zweden kenmerkt zich niet alleen door de prachtige landschappen, maar ook door de uitgestrektheid ervan. Om overal te kunnen komen, kunt u zich dan ook het best vervoeren in een auto van Sixt. Deze kunt u ophalen op drie verschillende locaties in de stad, waaronder op het centraal station. Het betalen van de auto doet u wanneer dat u het best uitkomt, bij de autoverhuur zelf of achteraf.

uppsala city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Kies alleen voor het beste

Sixt heeft meer dan 4000 verhuurlocaties wereldwijd. Daar doen wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Op die manier betaalt u nooit te veel en houdt u geld over voor wat u graag wilt doen. Toch krijgt u zowel bij de autoverhuur in Uppsala als bij de andere locaties altijd een auto van maximaal een half jaar oud. Een auto huren in Uppsala is daarmee een ideale combinatie. Een auto huren bij Sixt kunt u doen door gebruik te maken van de website, door te bellen of met de mobiele applicatie voor smartphone of tablet.

girl passenger mirror car

Auto huren in Uppsala

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een auto die optimaal uit te breiden is. Zo kunt u bij onze goedkope autoverhuur bijvoorbeeld kiezen voor een extra kinderzitje in de auto of u kunt een navigatiesysteem bijboeken. Zo kunt u door de charmante straten van Uppsala rijden zonder te verdwalen. Ook kunt u er bij de autoverhuur in Uppsala ervoor kiezen om een extra bestuurder op te geven. Zowel u als de extra bestuurder zijn dan all-risk verzekerd op de weg. Geniet optimaal van al het moois dat Zweden te bieden heeft, door te kiezen voor een auto huren bij Sixt. U weet dan zeker dat u zonder zorgen de weg op kunt, en dat rijdt wel zo prettig

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties