mercedes cclass road winter
Tranås

Auto huren Tranås – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Tranas,veel reiscomfort en vakantiegeluk

Zelfs de nachten zijn in de zomer zonnig in dit mooie vakantieland. Met deze midzomernachten en indrukwekkende natuur is Zweden een prachtig land om met een auto van Sixt erop uit te trekken. Het zuidelijke Tranas is hier zeer zeker geen uitzondering op. Ervaar reisgemak en vakantiegeluk met onze goede en goedkope autoverhuur in Tranas.

mercedes cclass road winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Tranas, kwaliteit en scherp geprijsd

In Tranas zijn maar liefst 2 servicepunten van ons, een in het centrum en 1 bij het centraal station. Met de trein is deze stad dan ook goed bereikbaar. Verder is er het dichtstbijzijnde vliegveld Arlanda (ARN) in Stockholm met de meeste vluchten van en naar Schiphol, op 248 kilometer van het stadje. Een auto huren is met een dunbevolkte land als Zweden ideaal. Met een luxe auto wordt een lange autorit een kleine vakantiereis op zich. Wij zorgen ervoor dat voor u een comfortabele auto klaarstaat in Tranas. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Een auto kunt u ook altijd en overal reserveren met de handige app of via de site. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of via uw reisbureau uw auto boeken. U kunt naast een auto huren ook andere faciliteiten zoals een kinderzitje of navigatiesysteem bijboeken. Bij onze goedkope autoverhuur zijn we nooit zuinig in onze service. En met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's betaalt u altijd de scherpste prijs .

car trip winter

Auto huren in Tranas, ontdek Zweden

Tranas biedt veel gelegenheid om van het echte Zweedse leven te proeven en met onze service dragen we hier graag aan bij. Bezoek bijvoorbeeld met een auto het Naturem Takern waar u de prachtigste vogelsoorten kunt spotten of een mooie wandeling kunt maken. Enthousiaste wandelaars kunnen ook terecht in Store Mosse Nationalpark. Beide parken zijn goed bereikbaar en een mooie autotocht in een comfortabele huurauto zeker waard. Voor liefhebbers van mooie architectuur is een bezoek aan Hultet een aanrader. In dit stadje vindt u typische Zweedse bouwstijlen. Verder is in Tranas een stad met een aantal goede restaurants. Geniet van Zweden met uw auto en de service van onze autoverhuur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties