mercedes gle night winter
Sundsvall

Auto huren Sundsvall – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een luxe auto huren in Sundsvall

Op zoek naar een luxe huurauto in Zweden? In Sundsvall vindt u een drie vestigingen van Sixt. We hebben een bij de luchthaven, Sundsvall Midlanda luchthaven, een bij het station, Sundsvall Centraal Station, en nog een aan de oostzijde van de stad, Sundsvall Kuben. U kunt onze autoverhuur in Sundsvall op vele manieren bereiken. Zo kunt u uw auto huren via het reisbureau, via internet of door een e-mail te sturen, per telefoon of zelfs via onze handige app. Betalen kan ook op diverse wijzen. We zorgen ervoor dat de factuur altijd online beschikbaar is. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om online te betalen, dit kunt u tevens op de locatie zelf doen.

mercedes gle night winter
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Verken Sundsvall per auto!

De stad Sundsvall heeft een bijzondere geschiedenis. In 1888 brandde de stad volledig plat, daarna werd Sundsvall weer opgebouwd, maar dit keer volledig uit steen. Dat was in die tijd heel kostbaar. In deze stad zult u dus zeker bijzondere gebouwen tegenkomen. Natuurlijk heeft Zweden nog meer te bieden. Mocht u van plan zijn om lange afstanden te rijden, dan is een extra bestuurder, die het even van u overneemt als het te ver wordt, een goed alternatief. Een navigatiesysteem kunt u bijboeken. Ook met kinderen reizen is geen probleem: een kinderzitje is zo geregeld!

service city country

Onze autoverhuur in Sundsvall

Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u ontdekken dat wij een goedkope autoverhuur zijn. Wilt u een auto huren in Sundsvall, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook nog eens een betrouwbare autoverhuur. Auto's zijn nooit ouder dan een halfjaar wanneer ze in ons aanbod komen. Een huurovereenkomst is een extra garantie voor beide partijen. Een auto moet goed en comfortabel zijn, maar ook bij u passen. Om dat te waarborgen, bestaat bij ons de mogelijkheid om uit categorieën te kiezen. Op die manier kunt u altijd juist die auto huren die helemaal bij u past. Kijk ook eens bij onze topaanbiedingen om te zien of daar iets voor u bij is. Graag helpen wij u verder in Sundsvall!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties