airport generic 24
Stockholm Arlanda Luchthaven

Stockholm Arlanda Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Beta car park, Vingvägen 4, 190 60 Stockholm

GDS-Code: ARN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA:

07:00 - 19:00

ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Snel een auto huren op Arlanda Airport (ARN)

Op Arlanda Airport kunt u snel een goede auto huren waarbij u de keuze heeft uit een groot aantal modellen die allemaal van recente datum zijn. Via de autoverhuur van Sixt kunt u 7 dagen per week, en ook op feestdagen, terecht bij ons gevarieerde wagenpark dat u kunt vinden op de locatie Alpha car park, Arlanda AP,Stockholm. Hier zijn onze professionele en servicegerichte medewerkers aanwezig om u te helpen een passende auto te huren voor een door u te kiezen periode van één dag tot enkele weken.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

De autoverhuur op Arlanda Airport is er voor u!

Met een huurauto van Sixt kunt u vanaf het vliegveld alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld vlot de nabijgelegen E4 oprijden die, als belangrijkste verkeersader van Zweden, een sterk vertrekpunt is naar veel bestemmingen in het land. Met een goede huurauto die u bij ons bespreekt bent u altijd zorgeloos op pad en kunt u comfortabel en veilig uw bestemming bereiken terwijl u onderweg geniet van het fraaie natuurschoon. Arlanda Airport is als luchthaven van Stockholm het grootste vliegveld van het land en is een perfect vertrekpunt voor toeristen en zakenmensen die bij ons een passende auto huren.

service city country

U bent welkom om een auto te huren bij een vertrouwd bedrijf

Wij hebben wereldwijd een naam hoog te houden en doen er alles aan om het u naar de zin te maken tijdens uw verblijf in Zweden. Bij ons verhuurbedrijf een auto voor lange of kortere tijd huren betekend voor ons in de eerste plaats dat u vertrouwen in ons heeft. Wij willen dit vertrouwen beslist niet beschamen en leveren onder alle omstandigheden een technisch en optisch perfecte auto aan u af, compleet met alle bijbehorende documenten en een duidelijke huurovereenkomst.