airport generic 23
Ronneby Luchthaven

Ronneby Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Bredåkravägen 26, 37292 Ronneby

GDS-Code: RNB

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:30 - 16:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ronneby Luchthaven

Autoverhuur Ronneby Luchthaven

U kunt bijna overal op de wereld een auto huren met Sixt. Ook op het Zweedse vliegveld Ronneby hebben wij diverse voertuigen voor u beschikbaar. U kunt hier bijvoorbeeld een auto, stationwagen, SUV of busje huren. Daarnaast hebben we bij deze autoverhuur een sportauto of cabrio voor u klaarstaan. Het is ook mogelijk om uw keuze uit te breiden. Wilt u bijvoorbeeld het liefste een automaat, of een dieselauto? Of heeft u behoefte aan extra's, zoals winterbanden, navigatie of een babyzitje? Onze medewerkers helpen u graag op weg. En als u weer bij ons terugkomt, kunt u 24 uur per dag terecht bij deze Sixt autoverhuur om uw auto in te leveren. Zo kunt u altijd verder met Sixt!

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Met de huurauto op het vliegveld van Ronneby

Een auto huren op Ronneby luchthaven is al even gemakkelijk. Reserveren kan nu altijd en overal met onze app en via deze website. Dat is handig en bovendien heel goedkoop, want bij online boekingen hanteren wij ons speciale lage internettarief. Maar als u liever telefonisch reserveert, kan dat ook. En als u de auto eenmaal heeft geboekt, kunt u meteen het gemak van Sixt autoverhuur op Ronneby luchthaven ervaren. Onze branche op dit kleine vliegveld zit namelijk direct buiten de aankomsthal. Binnen een minuut rijdt u vanaf daar de openbare weg op, en tien minuten later bent u al in het centrum van Ronneby.

service city country

Verder vanaf Ronneby luchthaven

Dit betrekkelijk kleine stadje heeft een pittoresk oud centrum, dat zich concentreert in de paar straten rondom het centrale plein, Ronneby Torg. Hier kunt u gemakkelijk parkeren om de leuke winkeltjes en restaurantjes per voet te ontdekken. Enkele minuten verder per auto vindt u de belangrijkste attractie van de stad: het Brunnspark. Dit prachtige park kenmerkt zich door fraaie landschapsarchitectuur en enkele idyllische zitplekken. Het is in het verleden meermaals hoog geëindigd in verkiezingen van het mooiste Zweedse en zelfs Europese park, en dat kunt u zien! Ook buiten de stad ligt veel schitterende natuur. De omringende archipelregio Blekinge is beslist een verkenningstochtje waard als u met de huurauto in de omgeving van Ronneby luchthaven bent.

Thomas Anderson
( Station Manager )