ostersund city content
Östersund

Auto huren Östersund

U kunt de auto van uw voorkeur op de gewenste dag en tijd afhalen en weer inleveren bij de autoverhuur in Oestersund. Met de gehuurde auto rijdt u gemakkelijk naar de meest uiteenlopende plaatsen, bezienswaardigheden en andere highlights. Houdt u van een balletje slaan? Dan kunt u bijvoorbeeld naar Stersund-Frösö Golf Klub of Storsjöbygdens Golfklubb. Bent u meer een type voor cultuur snuiven en het bezoeken van musea? Dan is het Jamtli Museum zeker een leuke optie. U kunt een auto huren door deze te reserveren via de reisorganisatie of door gebruik te maken van de website of mobiele app. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons callcenter, voor meer informatie, advies of om uw reservering te plaatsen.

ALLE SIXT LOCATIES

Bij Sixt een auto huren in Oestersund

Reist u naar de Zweedse plaats Oestersund en wilt u daar niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Daar heeft u uiteraard groot gelijk in. U wilt niet onnodig veel tijd verliezen aan het wachten op bussen en treinen. Met een auto van Sixt autoverhuur in Oestersund kunt u zelf de weg op, wanneer u wilt en zolang als u wilt. De autoverhuur biedt u diverse mogelijkheden tot het bijboeken van extra's, zoals een navigatiesysteem en kinder- of babyzitjes. Daarnaast bent u goed verzekerd en is er de mogelijkheid een tweede bestuurder te benoemen. Bij onze goedkope autoverhuur huurt u uitsluitend auto's van maximaal zes maanden oud.

ostersund city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's

Sixt heeft meer dan 35 jaar ervaring en heeft door de jaren heen veel opgebouwd. Zo zijn er inmiddels meer dan vierduizend locaties wereldwijd te vinden. Daarnaast heeft de tijd ons geleerd hoe wij onze klanten het best van dienst kunnen zijn. De huur wordt tot in de puntjes goed verzorgd, tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt regelmatig profiteren van leuke acties en scherpe aanbiedingen, ook bij de autoverhuur in Oestersund. Een vergelijking onder de prijzen van huurauto's zal u zeker laten zien dat Sixt een juiste keuze is om een auto te huren in Oestersund.

Sixt luchthaven
locaties in Zweden

Zie alle luchthaven locaties