volvo xc90 snow winter
Mjölby

Auto huren Mjölby – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Twee voordelige Sixt-locaties autoverhuur in Mjoelby

Niet ver van de grote meren in het zuiden van Zweden ligt de kleine stad Mjoelby, een naam die ook wel wordt gespeld als Mjölby. In deze prachtige omgeving kunt u aangenaam vakantie vieren, ver weg van de drukte en dicht bij de natuur. Om u voldoende mogelijkheden te geven om een auto te huren, heeft Sixt twee vestigingen bij Mjoelby die zes dagen per week geopend zijn. Hier kunt u personenwagens, SUV's, busjes en andere huurauto's reserveren. De dichtstbijzijnde luchthaven is Linköping City Airport (LPI) op 40 kilometer ten oosten van Mjoelby. Hiervandaan wordt gevlogen op Amsterdam en Kopenhagen, maar het vliegveld kent onregelmatige openingstijden.

volvo xc90 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Auto huren in Mjoelby - lage prijzen en talloze extra's

De Sixt-vestigingen van Mjoelby zijn elke werkdag vanaf 7 tot 18 uur open. Een auto huren is zo gebeurd en reserveren kan onder meer via uw smartphone, online of natuurlijk gewoon aan de balie. Bij de locatie aan de rand van de stad kunt u uw gehuurde voertuig 24 uur per dag inleveren. Het maken van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's is overbodig, want Sixt staat bekend om zijn voordelige huurprijzen. Daarbij is onze service uiteraard onovertroffen, maar dat is nog lang niet alles. Onze autoverhuur biedt diverse betaalbare extra's, zoals een all-risk verzekering, een kinderzitje of een navigatiesysteem.

car trip winter

Autoverhuur in Mjoelby: groene, waterrijke bestemming

Bij Mjoelby bevindt zich het Vättermeer, met ruim 1900 vierkante kilometer een van de grootste meren van Zweden. In dit meer ligt het historische eiland Visingsö, dat diverse kasteelruïnes telt en per veerboot te bereiken is. Dankzij onze goedkope autoverhuur kunt u ook zonder al teveel kosten het verderop gelegen Vänermeer bezoeken. Dit meer heeft een afmeting van 5600 vierkante kilometer en is daarmee het grootste van Zweden. Het gebied rond Mjoelby is uitstekend geschikt om te vissen of om te wandelen in de bosrijke omgeving en te genieten van het uitzicht. Door een auto te huren in Mjoelby als uitvalsbasis te gebruiken ziet u Zweden op zijn mooist.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties