malmoe city content
Malmö

Huur een auto in Malmö met SIXT

Het huren van een auto in Malmö doe je snel, gemakkelijk en tegen een betaalbare prijs bij SIXT. Wij bieden jou de mooiste auto’s met een gemiddelde leeftijd van zo een drie maanden en helpen jou veilig de Zweedse wegen te trotseren. Huur een auto in Malmö met SIXT en wij beloven jou dat er 24/7 een Engelssprekende medewerker voor jou klaarstaat. Je haalt jouw voertuig op bij een van onze locaties in de stad. Zo zitten wij bijvoorbeeld bij de luchthaven en vind je ons ook bij het centraal station in het centrum van de stad. We hebben een groot aanbod met onder andere Economy modellen en Premium Sedans.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Malmö

Malmö is de perfecte bestemming om samen met jouw gezin te verkennen. Huur bijvoorbeeld een SUV en geniet van het comfort dat deze auto met zich meebrengt. Om er zeker van te zijn dat ook de kleintjes goed vast zitten bieden wij de optie om een baby- of kinderstoeltje bij te boeken. Ook wanneer jij met vrienden op stap gaat heeft SIXT de auto voor jullie. Denk aan een Compact model die perfect is voor een roadtrip. Je huurt de auto bijvoorbeeld voor weekendverhuur of blijft wat langer op reis met wekelijks verhuur.

malmoe city content

Wat te doen in Malmö in de winter

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Malmö:

naast een geldig rijbewijs moeten huurders ook een geldig paspoort of identiteitsbewijs laten zien.

Dekkingspakketten:

ga met een gerust hart de weg op door gebruik te maken van een van de dekkingspakketten van SIXT.

Autoverhuur zonder creditcard in Malmö:

het huren van een auto zonder creditcard in Malmö is bij SIXT helaas niet mogelijk.

Wat te doen in Malmö

Wie naar Malmö gaat kan niet terugkomen zonder bij de Turning Torso te zijn geweest. Dit bijzondere gebouw zie je al vanaf ver aankomen en ligt in het westelijke deel van de stad wat gemakkelijk met de auto te bereiken is. Rijdt ook eens naar de Öresundbrug. Deze acht kilometer lange brug verbindt Zweden met Denemarken en is een bezienswaardigheid op zichzelf.

Wat te doen in Malmö in de winter

Dat te temperatuur hier ’s winters tot onder nul zakt is geen geheim. Het maakt de stad dan ook extra sfeervol in de winterse tijden. Zo vind je hier jaarlijks de kerstmarkt op Gustav Adolf Torg, het grootste plein van de stad. Ook skiliefhebbers zitten hier goed. Zo vind je een aantal skiresorts op korte afstand van de stad Malmö die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties