airport generic 20
Göteborg Luchthaven Landvetter

Göteborg Luchthaven Landvetter AUTOVERHUUR

adres

Landvetter Flygplats, 438 80 Landvetter

GDS-Code: GOT

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA:

09:00 - 16:00

ZO:

12:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Göteborg Luchthaven Landvetter

Eenvoudig en goedkoop een auto huren bij Goeteborg Luchthaven Landvetter

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren bij Goeteborg Luchthaven Landvetter, dan is het vanzelfsprekend dat u daar eisen aan stelt. Sixt zorgt niet alleen voor een mooie prijs, maar staat ook in voor de kwaliteit van de auto. Zo zijn de auto's van onze autoverhuur niet alleen jonger dan een halfjaar, maar krijgen zij ook zeer regelmatig een onderhoudsbeurt. Bij het reserveren kiest u de categorie van uw voorkeur. U krijgt altijd een model uit deze groep tot uw beschikking. Bij Landvetter Airport heeft u bijvoorbeeld de keuze uit personenauto's, stationwagens, sportwagens, cabrio's en SUV's.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

De bereikbaarheid van Sixt

U reserveert uw auto via de website, telefonisch of per e-mail. Gaat u voor optimaal gemak, dan boekt u uw favoriete model natuurlijk via onze handige app. Onze autoverhuur is bij het vliegveld Landvetter (GOT) gevestigd. De locatie is 7 dagen per week geopend en het is 24 uur per dag mogelijk om uw auto in te leveren. Het zal u nog geen halfuur kosten om vanaf daar in het centrum van de stad te komen. Ideaal, wanneer u niet te laat wilt komen voor die afspraak die u kort na uw aankomst gepland heeft!

woman driving trip

Ontdek Goeteborg per huurauto

Het bruisende hart van Goeteborg is de Avenyn, een boulevard die ook wel de Champs Elysees van deze Zweedse stad wordt genoemd. Hier vindt u alles om te shoppen of uit te gaan, van kleine winkeltjes tot luxe warenhuizen, van bruine cafeetjes tot gerenommeerde restaurants en een keur aan hotels. Wilt u genieten van een echt panoramisch uitzicht over deze mooie stad, dan kan dat vanaf de Masthuggskyrkan. Deze kerk, gebouwd in neoromantische stijl, ligt op een heuvel vlak buiten de stad. De kerk is in de zomermaanden iedere dag geopend, de rest van het jaar alleen op werkdagen.