volvo xc60 night winter
Kil

Auto huren Kil – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Met een gehuurde auto Kil en Värmland ontdekken

Een auto huren is een must in Kil, gelegen in de Zweedse provincie Värmland. Sixt autoverhuur stelt u in staat om in dit afgelegen deel van Europa de indrukwekkende Scandinavische bergen en prachtige, uitgestrekte natuurlandschappen te verkennen. Met een auto huren in Kil reist u comfortabel en veilig in een nieuwe auto, stationwagen, cabrio, SUV of sportwagen naar de mooiste plekken. Rijd met uw huurauto naar Lake HYN aan de rand van de stad, bewonder de oude kerk van Kil en geniet van de schitterende vergezichten.

volvo xc60 night winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Kil bij het treinstation

Kil ligt op nog geen 7 kilometer van Karlstad Airport (KSD) en aan een knooppunt van spoorwegen. Onze autoverhuur in Kil bevindt zich bij het treinstation. Een auto huren gaat snel en eenvoudig. U kunt na aankomst in Kil zo binnenlopen bij ons verhuurstation, waar onze vriendelijke medewerkers van maandag tot en met vrijdag (van 08.00 tot 17.00 uur) u aan een van vele modellen BMW, Mercedes, Audi, Mini of zelfs een Porsche helpen. Voor het ophalen van uw auto van nog geen half jaar oud, bent u niet aan een bepaalde tijd gebonden. Wij bieden een 24-uurs ophaalservice. Het is handig om vooraf en vroegtijdig een auto te reserveren, zodat u maximale keuze heeft. Sixt biedt de mogelijkheid om online (via onze website en app voor tablet en smartphone) en telefonisch (+31(0)23 56 986 56) te reserveren. Uw autosleutels liggen dan bij aankomst voor u klaar in Kil.

car trip winter

Profiteer van de goedkope autoverhuur van Sixt

Värmland is al bewoond sinds het stenen tijdperk. Er is op archeologisch gebied veel te ontdekken in Kil en omgeving. De Järsbergsstenen in Kristinehamm zijn gemakkelijk met een gehuurde auto te bereiken. In Nykroppa is een interessante zilvermijn te bezoeken en er zijn talloze sportmogelijkheden in de regio. Een auto huren in Kil is een voordelige investering die tijdens uw vakantie dik uitbetaalt. Doe een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en profiteer van één van de mooie aanbiedingen van Sixt. De huurovereenkomst omvat naast de auto ook een WA-verzekering, dekking tegen schade en diefstal en een aantal (of alle) rijkilometers. U maakt uw pakket compleet met aantrekkelijke opties als een kinderzitje, all-risk verzekering of navigatiesysteem. Sixt regelt het in een handomdraai voor u.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties