bmw serie1 forest winter
Karlshamn

Auto huren Karlshamn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Karlshamn

Als u de stad Karlshamn in het zuiden van Zweden wilt bezoeken, dan doet u er verstandig aan een auto te huren bij Autoverhuur Karlshamn van Sixt. Met uw eigen huurauto bent u vrij om te vertrekken wanneer u wilt en kunt u uw dag inplannen zoals u het wilt. Een auto huren in Karlshamn betekent optimale vrijheid om de stad en de omgeving te leren kennen. En die omgeving is vooral voor de actieve reacreanten, zoals vissers en golfers.

bmw serie1 forest winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Karlshamn

Karlshamn is een typische Zweedse stad, waar goed te zien is dat we hier te maken hebben met een van de rijkste landen ter wereld. Maar dat gebeurt op een typisch Zweedse manier: geen poespas, geen bombarie, maar gewoon genieten van het goede leven en het niet erg vinden om te delen met anderen. U merkt deze sfeer ook al bij Autoverhuur Karlshamn. Gewoon een goed filiaal met gewoon goede auto's die nooit ouder zijn dan zes maanden en een gewoon goede service. U kunt uw auto huren in Karlshamn via de telefoon, via internet of via de app op uw smartphone of tablet. U kiest de geschikte auto voor uw verblijf: gaat u (vlieg)vissen of golfen dan zal een van onze medewerkers u vrijwel zeker een stationwagon of een SUV aanbevelen zodat u uw spullen makkelijk kwijt kunt. Wilt u niet verdwalen of heeft u kinderen boord? Dat is bij Sixt geen enkel probleem: u huurt eenvoudig een navigatiesysteem er bij of bestelt een of meer kinderstoeltjes die uiteraard aan alle veiligheidseisen voldoen.

woman driving trip

Goedkope autoverhuur

Doet u gerust een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. We weten bijna zeker dat u toch bij onze autoverhuur zult eindigen. Is het niet voor de prijs alleen, dan spelen vast argumenten zoals onze service en klantvriendelijkheid een rol bij uw keuze. Een auto huren in Karlshamn moet voor u en uw reispartners een beleving worden. U moet bezig zijn met gezellig winkelen in de stad of met een partijtje golf of u moet eens goed op zalmjacht gaan en zich niet bezig houden met uw vervoer. Een auto bij ons reserveren is de beste manier om Karlshamn nooit meer te vergeten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties