volvo xc60 snow winter
Finspång

Auto huren Finspång – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Finspang

Als u op vakantie bent in Finspang komt een huurauto van Sixt goed van pas. U kunt hiermee alle bezienswaardigheden op uw gemak bezichtigen. Ook kunt u de omgeving verkennen zonder rekening te hoeven houden met het openbaar vervoer. In Finspang zelf is veel te doen, maar ook de omgeving is het bezichtigen waard.

volvo xc60 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Autoverhuur in Finspang

Een auto huren in Finspang kan bij Sonstorps Bilservice. Deze autoverhuur locatie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 uur tot 17.00 uur. Het ophalen van uw auto is 24 uur per dag mogelijk. In de omgeving van Finspang zitten meerdere verhuurlocaties. We zijn onder andere te vinden in de steden Linköping en Norrköping, in zowel het centrum als op de treinstations en luchthavens. U kunt van tevoren al een auto reserveren via onze website, onze app, of ons telefoonnummer. Ook uw reisbureau kan voor u een auto regelen. Uiteraard kunt u ook zelf ter plekke een auto huren bij één van onze vestigingen. Met uw gehuurde auto kunt u de attracties van Finspang afgaan en de mooie omgeving verkennen. In Finspang kunt u de oude smederij bezichtigen en een bezoek brengen aan Bruksgatan (een straat met traditionele huizen), de oude St Mariakerk, het kasteel, de ijzeren tempel en het Engelse park. In de omgeving kunt u grotten bekijken of Badger Mountain beklimmen.

service city country

De voordelen van Sixt autoverhuur in Finspang

Bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u zien dat Sixt voor een goedkope autoverhuur staat. Naast onze voordelige prijzen bieden wij ook een uitstekende service. Zo rijdt u bij ons nooit in een auto ouder dan 6 maanden, de kans op problemen onderweg is hiermee nihil. U kunt een kinderzitje en navigatiesysteem bijboeken. Tevens kunt u een extra bestuurder aan het contract toevoegen, zodat u niet altijd zelf hoeft te rijden. Graag onbezorgd op weg? Sluit dan onze all-risk verzekering af. Een auto huren bij Sixt maakt een ontspannen vakantie of een goed georganiseerde zakenreis mogelijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties