volvo xc90 snow winter
Falun

Auto huren Falun – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Falun

Het is ideaal om een auto te huren in Falun, Zweden, wanneer u echt iets van de prachtige plaats wilt zien. Falun heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om bezienswaardigheden en aan te raden horecagelegenheden. U kunt in deze Zweedse plaats goed terecht bij Sixt autoverhuur in Falun. Wij staan voor u klaar op twee locaties in Falun, waar u de gewenste huurauto kunt halen en retourneren volgens uw voorkeuren.

volvo xc90 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

Vanaf de autoverhuur in Falun direct de weg op!

Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's is niet nodig wanneer u huurt bij Sixt. Onze goedkope autoverhuur heeft meer dan vierduizend locaties wereldwijd en is overal een financieel aantrekkelijke keuze. U kunt reserveren via het callcenter, de website, de mobiele app of via het reisbureau. Direct bij aankomst kunt u uw auto ophalen bij de autoverhuur van uw keuze, zodat u geen seconde kwijt bent aan wachten, regelen en organiseren. Alles wordt direct na uw reservering al in orde gemaakt, zodat u direct de weg op kunt wanneer u dit wenst. Falun heeft prachtige bezienswaardigheden welke u met eigen vervoer kunt gaan bezoeken. Denk aan de indrukwekkende grotten van Falun Gruva, het bijzondere Dalarnas Museum of bijvoorbeeld het historische Carl Larssongården. U rijdt overal zorgeloos naartoe, in een fijne en betrouwbare auto van maximaal zes maanden oud.

service city country

Een auto huren in Falun; de perfecte combinatie

Wilt u met een gehuurde auto de weg op om alle highlights en trekpleisters in en rond het Zweedse Falun te gaan bewonderen? Dat is bij Sixt zo geregeld. Natuurlijk is het wel prettig wanneer u niet onnodig tijd kwijt bent aan het zoeken van de bezienswaardigheden. Wij bieden u de mogelijkheid om zeer voordelig een navigatiesysteem bij te boeken, zodat u precies weet welke route het meest praktisch is. Voor de veiligheid van kleine kinderen zijn tevens kinder- en babyzitjes tegen een voordelig tarief bij te reserveren. Wij wensen u een goede en vooral zeer comfortabele reis!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties