volvo xc90 snow winter
Falkenberg

Auto huren Falkenberg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren bij Sixt autoverhuur in Falkenberg

Ontdek de mooie stad Falkenberg in het zuiden van Zweden en huur een auto! Zo kunt u overal gemakkelijk naar toe. Door een auto te huren in Falkenberg, bent u met een uurtje in Göteborg. Daarbij geniet u van de schitterende landschappen die u passeert en het voordeel van een huurauto is dat u kunt stoppen waar u wilt. Een navigatiesysteem behoort tot de opties. Tevens is een extra bestuurder een mogelijkheid, wanneer u van plan bent om grote afstanden af te leggen. Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u tot de conclusie komen dat Sixt niet alleen een betrouwbare, maar ook een goedkope autoverhuur blijkt te zijn. Een huurovereenkomst biedt zekerheid aan beide partijen.

volvo xc90 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Eenvoudig en snel een auto huren

Een auto huren in Falkenberg is heel eenvoudig. Reserveer ons via het reisbureau, via internet, e-mail of per telefoon. Daarbij hebben we ook een handige app waarmee u op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie uw auto kunt huren. Ook het betalen van de auto is eenvoudig. De factuur is altijd online in te zien, maar u kunt ook aangeven een rekening per post te willen ontvangen. U kunt online betalen, maar u kunt ook altijd op de locatie zelf betalen, wanneer u dat prettiger vindt. Uit onze categorieën kunt u de auto kiezen die het best bij u past. Kijk ook eens bij onze topaanbiedingen om te zien of er ook voor u nog iets bij zit.

car trip winter

Over onze autoverhuur in Falkenberg

Service vinden wij belangrijk. Wij zorgen voor solide auto's. Voertuigen die bij ons in de autoverhuur komen, zijn nooit ouder dan een halfjaar. U vindt onze vestigingen bij het Centraal Station, de één ten zuiden en de ander ten noorden van het station. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Halmberg, vandaar gaat er ieder uur een trein naar Falkenberg. Onze verhuurlocaties in Falkenberg zijn zeven dagen per week geopend op diverse tijden. Daarbij is het op afspraak altijd mogelijk om uw auto buiten de openingstijden op te halen of in te leveren. Graag tot ziens in Falkenberg!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties