mercedes cclass snow winter
Båstad

Auto huren Båstad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bastad; betrouwbaar en goedkoop!

De goedkope autoverhuur van Sixt treft u ook aan in het Zweedse Bastad. Onze autoverhuur in Bastad werkt net zo praktisch, snel en goedkoop als bij onze andere ruim 2000 wereldwijd verspreide vestigingen. Het is niet voor niets dat wij al 80 jaar bestaan en een vaste plek veroverd hebben tussen de meest vooraanstaande autoverhuurbedrijven. De service en dienstverlening van onze betrouwbare autoverhuur zijn van een zeer hoog niveau en onze lage tarieven zijn in de loop der jaren spreekwoordelijk geworden. Met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken wij u graag duidelijk dat goedkoop een auto huren bij Sixt ook écht goedkoop is. Ook hebben wij regelmatig aantrekkelijke topaanbiedingen waarmee u nog goedkoper uit kunt zijn!

mercedes cclass snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Snel onderweg vanaf de Sixt autoverhuur in Bastad!

Sixt werkt bij een auto huren snel en overzichtelijk met duidelijke voorwaarden en een heldere huurovereenkomst. Ons aanbod bestaat uit goed onderhouden personenauto's, stationwagens en SUV's van ten hoogste een half jaar oud. Ook het mee huren van een kinderzitje en een zeer goed navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden. Op de website leest u er alles over en kunt u, als u dit wenst, ook online al een auto huren in Bastad. Andere mogelijkheden om een huurauto te bespreken zijn: via de telefoon, uw reisbureau, met gebruik van onze mobiele app, of vanzelfsprekend bij de vestiging in Bastad zelf. U vindt ons daar bij de Delivery Service, 269 33 in Bastad!

hand wheel driving highway mountain

Geniet nog meer door een auto te huren in Bastad!

Of u nu zakelijk of privé in Bastad bent, met tijdelijk vervoer van de autoverhuur in Bastad heeft u nog meer plezier van uw verblijf. Zo kunt u volgens uw eigen tijdschema op comfortabele wijze de prachtige omgeving verkennen en met volle teugen genieten van de typische Zweedse sfeer in de stad. Bastad is deels gelegen op het schiereiland Bjäre waar u aan de noordkust een mooi klipachtig gebied aantreft met een groots uitzicht op zee. De kenmerkende kerk uit de 15e eeuw in het centrum van Bastad is zeker ook het bezoeken waard!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties