volvo xc90 snow winter
Åre

Auto huren Åre – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Are

In het midden van Zweden ligt de bekende wintersport- én zomervakantieplaats Are en als u echt van alle mogelijkheden van deze stad en omgeving wilt genieten, dan is een eigen auto bij Autoverhuur Sixt de beste oplossing. Want met een eigen huurauto kunt u zowel in de winter als in de zomer optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die Are biedt. En als u de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maakt, komt u vanzelf bij Autoverhuur in Are uit.

volvo xc90 snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

Zomer en winter

Are ligt in het midden van Zweden en is vooral bekend vanwege de vele wintersport mogelijkheden. Skiën, snowboarden, maar ook tochten op een snowscooter of met een hondenslee zijn mogelijk. De sneeuw en de pistes zijn wereldberoemd nadat er verschillende internationale wedstrijden zijn gehouden. Ach, het feit dat professionele wintersporters in hun vrije tijd graag naar Are komen, zegt eigenlijk voldoende. En in de zomer transformeert het dorp met zijn omgeving tot een oase van rust voor wandelaars, hikers en andere rustgenieters. Al deze mogelijkheden zijn optimaal te benutten als u over eigen vervoer beschikt. U vindt autoverhuur in Are op het lokale vliegveld. Daar staat uw jonge auto (onze auto's worden al na zes maanden voor nieuwere modellen vervangen) klaar. Uiteraard zorgt de autoverhuur in Are er voor dat de auto's zijn geprepareerd voor de winterse omstandigheden, zoals winterbanden. U kunt uw auto huren in Are per telefoon, via internet of de speciale app voor smartphones. Zo vindt u altijd goedkope autoverhuur en kunt u de auto kiezen die bij u past. Een extra verzekering of kinderzitjes zijn probleemloos bij onze medewerkers te reserveren.

service city country

Vrijheid door eigen auto

Een auto huren in Are betekent vooral vrijheid. Vrijheid die helemaal past bij mooie lange ski-tochten of juist bij een rustige wandeling langs een van de meren. Een auto huren betekent dat u bijvoorbeeld in de zomer een heerlijke rit door het prachtige landschap maakt of in de winter juist kiest voor een gezellige apres-ski in een dorpje in de buurt of buiten het dorp. U kunt deze keuzes maken op tijdstippen die u uit komen en u zit niet vast aan georganiseerd vervoer. Dankzij auto huren in Are bent u in alle seizoenen zo vrij als een vogeltje.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties