Washington Dulles Luchthaven

Washington Dulles Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

23320 Autopilot Dr, 20166-7705 Dulles

GDS-Code: IAD

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 22:30

Vakanties:

07:30 - 22:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Washington Dulles Luchthaven

Wat maakt SIXT's Washington Dulles luchthaven zo bijzonder?

Uitstekende locatie:

Je vindt onze SIXT locatie op de luchthaven van Washington.

Flexibiliteit:

Kies voor betaal later, dan kan je je boeking gratis annuleren.

De nieuwste modellen:

Huur premium automodellen voor optimale rij comfort.

Uitstekende service: 

Wordt met een gratis shuttlebus naar je huurauto gebracht.

Washington Dulles luchthaven auto huren

Door op de Washington luchthaven een auto te huren verken je Washington en omstreken in comfort. SIXT maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om aan je trip in Washington te beginnen. Kies voor de categorie die het beste bij jou past. Huur een comfortabele sedan of een veelzijdige SUV geschikt voor groepen en extra bagage. Wie graag in een sportieve auto rijdt kiest voor de luxe en sportmodellen. Maak het jezelf nog gemakkelijker door het toevoegen van extra’s zoals een tolpas of SIXT connect voor internet onderweg. Ook kinderzitjes, een extra bestuurder en navigatie behoren tot de opties.

Washington Dulles luchthaven auto huren

SIXT's Washington Dulles vestiging

Je vindt onze SIXT vestiging op de IAD luchthaven naast het vliegveld. Vanuit de aankomsthal loop je via de bagage banden de helling af naar de deuren twee en vier. Vanaf hier loop je door naar Curbs 2 C-D. Daar staat een gratis shuttlebusje van SIXT voor je klaar om je naar onze SIXT vestiging te brengen. Om je auto terug te brengen neem je vanaf VA-28 de afslag richting Dulles airport, houd rechts aan en volg de borden voor "Rental Car Return". Je vindt de SIXT locatie aan je rechterkant. Op de afgesproken tijd staat er een SIXT medewerker voor je klaar om de sleutels te ontvangen.

Ontdek Washington met je huurauto

Kies ervoor om op de Washington luchthaven een auto te huren en maak leuke uitstapjes in en rondom Washington. Breng een bezoekje aan George Town, bewonder de bibliotheek van het Congres, maak een mooie wandeling door het historische National Mall wandelgebied en bekijk het Washington monument in het Washington park. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Witte Huis. Met je comfortabele huurauto van SIXT heb je alle vrijheid om dit interessante gebied te ontdekken.