couple car road summer
Springfield-MA

Auto huren Springfield-MA – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Springfield vormt een prima vertrekpunt met de auto

Bij Sixt autoverhuur staat in Springfield een prachtige auto voor u klaar. Zoals bij al onze 4.000 vestigingen is ook hier elke huurauto jonger dan een half jaar. Een auto huren in Springfield laat u optimaal genieten van de vrijheid die Amerika u biedt.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Grote servicebereidheid en een fraaie modelkeuze

Heeft u uw auto bij autoverhuur Springfield al vooraf gereserveerd, dan helpen onze medewerkers u razendsnel op weg. Natuurlijk kunt u, voordat u instapt, met al uw vragen bij hen terecht. Door hun bekendheid met de regio weten zij op al uw vragen het juiste antwoord. Ook wanneer u de autoverhuur nog niet vooraf per telefoon of via deze website heeft geregeld, kost een auto huren in Springfield geen enkele moeite. Aan de balie wordt een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt en wordt gekeken of er een speciale aanbieding geldt. Vervolgens kiest u het model van uw voorkeur. Bij onze goedkope autoverhuur wachten zowel imposante Amerikaanse als flitsende Europese modellen op u. Vergeet u ook onze beschikbare opties niet. Voor kleine kinderen plaatst onze medewerker moeiteloos een kinderzitje in uw auto. Wilt u niet verdwalen, dan is een betrouwbaar navigatiesysteem eenvoudig in de huurovereenkomst op te nemen. Ook een extra bestuurder of eventuele voorkeur voor een all-risk verzekering wordt geroutineerd door onze medewerker genoteerd.

sights city country2

Ontdek de wereldsteden in deze regio

Springfield is een middelgrote stad met circa 150.000 inwoners en ligt niet ver van de Amerikaanse noordoostkust. De stad is bekend vanwege de verschillende wapenfabrieken die hier sinds de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog gevestigd zijn. Ook vindt u in Springfield een groot aantal interessante musea, zoals het Museum of Fine Arts, het Science Museum of bijvoorbeeld de fraai aangelegde Dr. Seuss National Memorial Sculpture Garden. Ook als u de ruimere omgeving wilt verkennen, is het handig om een auto te huren. Vanuit Springfield rijdt u in ruim twee uur naar New York of Boston. Dankzij onze autoverhuur in Springfield kunt u deze twee wereldsteden op comfortabele wijze bezoeken!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties