Seattle

In Seattle een auto huren

Gelegen aan de oostkust, op ongeveer 2 uur rijden van de Canadese grens ligt de havenstad Seattle. Om een auto te huren kun je terecht bij een van de vestigingen verspreid over de stad of gelegen aan de luchthaven. Hier vind je een uitgebreide vloot aan premium huurauto's waar je jouw perfecte wagen uit kunt kiezen. Ga voor een comfortabele sedan om de stad te verkennen, of kies een personenbusje wanneer je met een grotere groep op reis bent. Een auto huren in Seattle is bijzonder gemakkelijk en met de SIXT-app boek je naast jouw ideale huurauto, ook de nodige extra’s zoals navigatie of kinderstoelen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Seattle

Onze klantenservice staat 24/7 klaar om jou te helpen. Indien nodig adviseren ze jou om de wagen te vinden die aansluit bij jouw verblijf in Seattle. Een SUV is ideaal wanneer je naar een van de natuurparken in de omgeving wilt trekken. Terwijl je met een sport- of luxewagen zeker de blits maakt in de binnenstad van Seattle. De huurperiodes zijn flexibel: van eendagshuur tot aan langetermijn verhuur. Ook het bijboeken van een extra chauffeur is heel gemakkelijk, per app of direct bij de SIXT vestiging.

SIXT diensten in Seattle

Goed om te weten bij een bezoek aan Seattle

Benodigde documenten voor het huren van een auto:

Een geldig rijbewijs en een creditcard of debitcard om te betalen.

One-way huur in Seattle:

Tegen extra kosten en in overleg met de SIXT autoverhuur locatie is het vaak mogelijk om de huurauto elders af te leveren. 

Autoverhuur onder de 25 jaar in Seattle:

Mits je minstens 1 jaar jouw rijbewijs hebt, mag je vanaf 21 jaar een auto huren.

Wat te doen in Seattle

Vaak is een bezoek aan Seattle onderdeel van een rondreis in het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten. De stad is dan ook omringt met prachtige natuurgebieden zoals Woodland Park. In de stad zelf vind je veel musea, zoals het Museum van de Luchtvaart, Pop Culture en een groot aquarium dat zeker een tripje waard is.

Winter in Seattle

Wanneer het buiten koud is, bezoek je de iconische Space Needle. Vanaf de toren die ruim 184 meter telt, geniet je van een adembenemend uitzicht over de stad. Het restaurant dat bovenin is gevestigd en dat ronddraait terwijl je van een heerlijk diner geniet mag je niet missen. Een andere aanrader voor een dagje uit in de winter, is het bezoeken van het Experience Music Project dat helemaal in het teken staat van de rijke muziekgeschiedenis van de stad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties