Philadelphia Intl. Luchthaven

Philadelphia Intl. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

3601 Island Ave, 19153-3228 Philadelphia

GDS-Code: PHL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 19:30

Vakanties:

07:00 - 19:30

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Philadelphia Intl. Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Philadelphia Int Luchthaven speciaal?

Topmerken beschikbaar:

Verken het oosten van de VS in een luxe BMW of Jeep.

Nieuwe auto’s:

Welke auto jij ook kiest, hij is nooit ouder dan 3 maanden.

24/7 klantenservice:

Onze medewerkers staan dag en nacht voor jouw klaar.

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig je boeking als jouw plannen veranderen.

Auto huren Philadelphia Luchthaven

Welkom in Philadelphia; een stad met een rijk verleden. Rijd door de historie van deze levendige stad in jouw auto van SIXT autoverhuur Philadelphia Int Luchthaven (PHL). Beweeg je door de straten in een comfortabele Sedan of SUV en ga voor nog meer luxe in een premium uitvoering. Als jij de de vrijheid van Philadelphia nog aangenamer wil beleven dan personaliseer jij jouw boeking met één van beschikbare extra’s. Schaf bijvoorbeeld een tolpas aan tegen een vaste prijs en vermijd vertraging onderweg of kies een navigatiesysteem om geen bezienswaardigheid te hoeven missen.

 

Auto huren Philadelphia Luchthaven

SIXT’s locatie op Philadelphia Int Luchthaven

Om vanaf het vliegveld naar SIXT autoverhuur Philadelphia Int Luchthaven te komen, volg je vanaf de aankomsthal de borden met ‘Baggage Claim’. Vanaf daar volg je de borden naar de ‘Courtesy Shuttles’ en ga je buiten richting zone 2 ‘Rental Car Courtesy Shuttle’. Vanaf hier brengt de shuttle jou naar het SIXT kantoor en daar helpt een medewerker jou verder. Je brengt de auto terug naar dezelfde locatie als je waar je deze ophaalt, waarna je vanaf het SIXT kantoor weer een shuttle terug kan nemen naar het vliegveld. Inleveren van de auto is 24/7 mogelijk.

Ontdek Philadelphia met jouw huurauto

Philadelphia staat bekend om zijn rijke geschiedenis en heeft een belangrijke plaats in de onafhankelijkheid van de VS. In het Independence National Historical Park kom je daar alles over te weten in de Independence Hall, Liberty Bell en andere bezienswaardigheden. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen? Rijd dan met je huurauto naar de Longwood Gardens. Hier loop je door prachtige tuinen langs wel meer dan 9000 planten die allerlei soorten dieren aantrekken. Na een bezoek aan deze prachtige groene oase van rust, ben jij weer opgeladen voor het stadsleven van Philly.