Auto huren in Orlando

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Orlando

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Orlando Luchthaven, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Orlando

Auto huren Orlando - autoverhuur Sixt

Auto huren Orlando - autoverhuur Sixt

Wanneer u naar Orlando gaat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk van de omgeving zien! Door middel van een huurauto kunt u zelf uw tijd indelen en gaan en staan waar u wilt! U kunt onder andere heel gemakkelijk via deze website een auto huren in Orlando.
Auto huren in Orlando

Auto huren in Orlando

Orlando is een enorme toeristische trekpleister gelegen in Florida. Orlando staat vooral bekend om de pretparken, zoals Disney World Resort en Sea World Orlando. Naast de pretparken zijn er voor de liefhebbers die van winkelen houden de grote shopping malls te vinden. Alles is extra groot in Orlando, niet alleen de pretparken en shopping malls maar denk bijvoorbeeld ook aan de universiteit van Orlando. Naast de pretparken en de shopping outlets kunt u uiteraard ook naar het centrum van Orlando gaan en de prachtige gebouwen bewonderen. Er is nog veel historie terug te vinden in Orlando stad, die zeker de moeite waard is om te bekijken.
Orlando Airport

Orlando Airport

U kunt gemakkelijk op Orlando Airport. Een vlucht vanuit Nederland naar Orlando duurt gemiddeld rond de 9,5 uur en 10 uur. Mocht u niet rechtstreeks vliegen dan duurt de vlucht gemiddeld 12 à 13 uur. Na een lang vlucht heeft Sixt gelukkig een balie op het vliegveld, waardoor u direct door kunt rijden naar uw eindbestemming.
Autorijden in Orlando

Autorijden in Orlando

In Orlando is er een belangrijke en grote weg die dwars door Orlando loopt: de Interstate 4. Deze weg verbindt Daytona Beach met Tampa ( het noordoosten met het zuidwesten). De East-West Expressway kruist deze weg midden in Orlando. Mocht u van plan zijn om de pretparken te bezoeken, dan kunt u dat gemakkelijk met een huurauto doen, want alle pretparken liggen langs de International Drive. Aangezien het een grote stad is en er veel te zien valt, is een auto huren zeker verstandig.
Bezienswaardigheden in Orlando

Bezienswaardigheden in Orlando

Een van de populairste attracties in Orlando is The Wizarding World of Harry Potter. Over de hele wereld zijn er vele mensen helemaal weg van de Harry Potter franchise en het park maakt het de bezoekers mogelijk de fantasie tot realiteit te brengen. Naast de vele verschillende attracties zijn er ook verschillende tentoonstellingen en nagemaakte landschappen uit de films en boeken. Daarnaast kunnen de bezoekers dineren bij The Three Broomsticks en de specialiteiten uit de series proberen.
  • Vanaf Orlando International airport: 27 kilometer, ongeveer 24 minuten
  • Vanaf Kissimmee/Orlando: 22 kilometer, ongeveer 24 minuten
  • Vanaf Lake Buena Vista/Sheraton: 13 kilometer, ongeveer 17 minuten
Orlando Museum of Art

Orlando Museum of Art

The Orlando Museum of Art beschikt over beide oude en nieuwe kunstcollecties, variërend van Afrikaanse textielen en aardewerk tot schilderijen en sculpturen van Amerikaanse kunstenaren. Naast de permanente en interessante tentoonstellingen biedt het museum ook een heel scala aan opwindende evenementen. Het museum herbergt een van de beste bekenden permanente exposities van de kunst van het oude Amerika, welke beschouwd wordt als een van de beste van het land.
  • Vanaf Orlando International Airport via FL-528 W/FL-528 Toll W und I-4 E: 37 kilometer, ongeveer 27 minuten
  • From Kissimmee/Orlando via I-4 E: 40 kilometer, ongeveer 28 minuten
  • From Lake Buena Vista/Sheraton via I-4 E: 30 kilometer, ongeveer 24 minuten
Een auto huren in Orlando geeft u veel voordelen

Een auto huren in Orlando geeft u veel voordelen

Een auto huren in Orlando is erg handig gezien de omvang van de stad. Er is erg veel te doen en te beleven in Orlando, en om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tijd kan een auto huren zeker een oplossingbieden! Met een huurauto zit u niet verbonden aan bepaalde vertrektijden en aankomsttijden met het openbaar vervoer. U kunt gaan en staan waar u wilt. Een auto huren is niet alleen gemakkelijk maar ook veel comfortabeler. Bent u van plan om met jonge kinderen op reis te gaan naar Orlando? Geen probleem! Onze autoverhuur kan ervoor zorgen dat er kinderzitjes aanwezig zijn in uw huurauto.
Een auto huren in Orlando kan op drie verschillende locaties

Een auto huren in Orlando kan op drie verschillende locaties

Een auto huren in Orlando bij Sixt kunt u op 3 locaties doen. U kunt een auto huren bij de autoverhuur vestiging op Orlando Airport, op Kissimmee/Orlando Disney en Sixt heeft een autoverhuur locatie op Orlando Lake Buena Vista. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er altijd een autoverhuur locatie bij u in de buurt te vinden is.
Show more

Handige weetjes voor huren in Orlando

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Orlando?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Orlando dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Orlando.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Orlando?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Orlando. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 15479 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Orlando

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Orlando?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Orlando?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Orlando?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?