minneapolis city content
Minneapolis, MN

Auto huren Minneapolis, MN – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Minneapolis is bij SIXT eenvoudig te regelen. De uitstekend bereikbare SIXT autoverhuur in deze stad heeft een ruim assortiment moderne auto's voor u klaarstaan met aantrekkelijke modellen voor ieder budget. Praktische familieauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's, robuuste SUV's en zakelijke uitvoeringen maken onderdeel uit van het gevarieerde aanbod. U profiteert met een bij ons gehuurde auto van messcherpe tarieven waarbij u regelmatig ook nog eens kunt rekenen op meer dan aantrekkelijke aanbiedingen. Ons kwaliteitsvervoer is nooit meer dan een half jaar oud en verkeert technisch en optisch altijd in nieuwstaat!

ALLE SIXT LOCATIES

Voor iedere reiziger de juiste huurauto

Ongeacht het doel van uw reis, kunt u bij de autoverhuur in Minneapolis terecht voor veilig, comfortabel en betrouwbaar tijdelijk vervoer met een representatieve uitstraling. Handgeschakeld, automatische transmissie of een dieselauto; het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Zo maakt u grote kans om bij Sixt precies de auto te vinden die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Een auto van uw keuze bespreken gaat snel en eenvoudig online, waarbij u ook nog eens kunt kiezen voor handige extra's als een goedgekeurd kinderzitje, een modern navigatiesysteem of premium kwaliteit winterbanden voor nog meer rijplezier met een huurauto in Minneapolis.

minneapolis city content
Bekijk meer Bekijk minder
minneapolis city small

Eersteklas goedkoop tijdelijk vervoer in Minneapolis

Bij Sixt autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren in Minneapolis. Wij kennen diverse prijsklassen met topauto's die u kunt reserveren voor een periode naar keuze van één of meerdere dagen tot enkele weken aan toe. Wij laten u bij het auto huren pas vertrekken als wij en u er van overtuigd zijn dat een door u gekozen auto absoluut in topconditie is. Houdt u er rekening mee dat de door u geboekte categorie gegarandeerd wordt, maar geen specifiek model of merk. Bij vertrek krijgt u van ons een zeer duidelijke huurovereenkomst met aangenaam heldere voorwaarden mee zodat u en wij precies weten waar we aan toe zijn. Zo worden problemen voorkomen en kunt u snel ontspannen verder reizen.

minneapolis city small1

Plezierig onderweg in Minneapolis

Met een auto van onze autoverhuur in het bruisende Minneapolis kunt u veilig en geriefelijk door deze fantastische stad toeren. Zo kunt u in uw eigen tijd en tempo aantrekkelijke locaties bezoeken zoals de watervallen in Minnehaha Park, kunstmuseum Minneapolis Institute of Art, het fraaie Lake Calhoun, beeldenpark Minneapolis Sculpture Garden of gewoon de bedrijvigheid in het imposante stadscentrum met z'n uitstekende parkeergelegenheden ervaren. Met een van de auto's uit onze autoverhuur in Minneapolis kunt u het allemaal zelf gaan beleven terwijl u geniet van het beste dat eigentijdse vervoer te bieden heeft!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties