Chicago O'Hare Luchthaven

Chicago O'Hare Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

10255 West Zemke Blvd, 60666-5053 Chicago

GDS-Code: ORD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chicago O'Hare Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Chicago Ohare Luchthaven zo speciaal?

24/7 service:

Onze vriendelijke medewerkers staan dag en nacht voor je klaar.

Blijf flexibel:

Betaal later en wijzig je boeking tot aan het laatste moment.

Kies een topmerk:

Je hebt de keuze uit luxe auto’s, zoals BMW en Range Rover.

Nieuwe vloot en lage prijzen:

Profiteer van nieuwe auto’s tegen scherpe prijzen.

Chicago Ohare Luchthaven auto huren

In metropool Chicago is zoveel te doen en te zien, dat je om niks van deze levendige stad te hoeven missen er het liefst met de auto op uittrekt. Ga op weg in één van de sedans of SUV’s van SIXT autoverhuur Chicago Ohare Luchthaven en ontdek Chicago veilig en in stijl. Naast een keuze uit een ruime vloot auto’s, kun jij ook kiezen uit de verschillende boekbare extra’s, zoals een extra bestuurder zodat iedereen ongestoord zijn ogen uit kan kijken of een tolpas, waarmee je voor een vast bedrag zo vaak als je wilt de snelste route naar je bestemming neemt. Ontdek Chicago comfortabel in jouw auto.

 

Chicago Ohare Luchthaven auto huren

SIXT locatie op Chicago Ohare Luchthaven

Autoverhuur Chicago Ohare Luchthaven is herkenbaar en centraal gelegen op het vliegveld en is zo een ideale uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Chicago. Vanuit het vliegtuig volg jij de borden naar de huurauto shuttle en loop jij zo naar het SIXT kantoor op het vliegveld. Je vindt onze vestiging, herkenbaar aan de oranje kleuren, in het Rental Car Centre dichtbij de aankomsthallen. Hier zal een medewerker je verder helpen. Je kunt de auto op dezelfde plek inleveren als waar je deze ophaalt. Teruggave van de auto is 24/7 mogelijk, waardoor jij tot de laatste minuut van jouw vrijheid kan genieten.

Ontdek Chicago met jouw huurauto

Als de stad van jazz en blues mag een middag of avond genieten van muziek natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan Chicago. Met de auto rijd jij naar verschillende beroemde muziekcafés, zoals Buddy Guy’s Legends, Kingston Mines en de in 1907 opgerichte GreenMill Jazz Club. Na al dat swingen zoek jij de rust op tijdens een boottocht over de Chicago rivier langs een indrukwekkende skyline.