Brooklyn, NY

In Brooklyn New York een auto huren

Een auto huren in Brooklyn NY is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze SIXT autoverhuur is gevestigd op vele goed bereikbare locaties, waaronder in het centrum van Manhattan en op de luchthavens JFK en LaGuardia. Aan de balie van elk servicepunt staat onze vriendelijk staf klaar om je door het autoverhuur proces te begeleiden. Indien nodig adviseren ze over de diverse voertuigcategorieën en helpen ze in het kiezen van de juiste huurauto. Een sedan is perfect om de stad te verkennen. Wanneer je met meerdere mensen Brooklyn, NY bezoekt, zou je het huren van een personenbusje kunnen overwegen. 
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Brooklyn, NY

In Brooklyn, NY een auto huren doe je bij SIXT autoverhuur. Wij bieden flexibele huurperiodes die aansluiten op jouw verblijf en uiteenlopen van eendagshuur tot aan lange termijn verhuur. Huur een auto in Brooklyn NY en tour een dagje in een cabrio langs de kustlijn. Blijf je langer? Boek er dan met gemak een extra bestuurder en -indien nodig- een set kinderstoelen bij. Daarnaast is het altijd aan te raden om een navigatie bij te boeken die je door de omgeving van Brooklyn, NY loodst.

SIXT diensten in Brooklyn, NY

Goed om te weten bij een bezoek aan Brooklyn, NY

Autoverhuur zonder creditcard in Brooklyn:

Indien je geen creditcard hebt, kun je met een betaalpas een auto huren. Houd rekening met bijkomende kosten.

One-way huur in BrooklynIn:

In overleg met het servicepunt waar je de auto huurt, is het in de meeste gevallen mogelijk om je auto elders in de V.S. af te leveren. Houd rekening met extra kosten.

Autoverhuur onder 25 jaar in Brooklyn, NY:

Je kunt de meeste huurvoertuigen huren vanaf 21 jaar. Je dient echter wel al minstens 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Wat is er allemaal te doen in Brooklyn, NY?

In deze bruisende wijk van wereldstad New York hoef je je geen moment te vervelen. Op elke hoek is iets nieuws te ontdekken. Geniet van het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan vanaf een van de dakterrassen, ontdek de beste restaurants of bezoek een van de geroemde vlooienmarkten.

Winter in Brooklyn, NY

Ook in de wintermaanden is een bezoek aan deze bruisende stad iconisch. Ga schaatsen op de ijsbaan in Central Park, bezoek een ijshockey wedstrijd in Madison Square Garden, bezoek een musical op Time Square, vergaap je aan de prachtige kerstviersing in Dyker Heights, ga naar de kerstmarkt in Bryant park en doe kerstinkopen in Soho of Williamsburg.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties