istanbul city content
Istanboel

Auto huren Istanboel – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Istanboel

 

Istanboel is de ideale stad om per auto te verkennen. Sixt autoverhuur is daarom ook hier uw ideale reispartner. En een auto huren in Istanboel is bij ons heel makkelijk, want wij zijn altijd in de buurt. Met acht centraal gelegen vestigingen kunt u namelijk overal in de stad op ons rekenen. Of u nu vervoer nodig heeft vanaf het vliegveld of station of liever de schatten van Istanboel wilt verkennen, wij staan hoe dan ook voor u klaar met onze autoverhuur in Istanboel.

istanbul city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Het gemak van een auto huren in Istanboel

Een auto huren is bij ons maar een fluitje van een cent. U reserveert namelijk helemaal op uw eigen manier! Of u nu wilt boeken via de website, onze smartphone app of door te bellen naar 023 - 56 986 56, de keus is helemaal aan u. En uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk langskomen in een van onze filialen, of boeken via een reisbureau. En bij ons weet u zeker dat u voordelig uit bent, want wij maken standaard een prijsvergelijking voor goedkope prijzen!

woman business phone

Net zoveel service als voordeel

Naast voordeel biedt onze goedkope autoverhuur ook nog eens de beste service en het meeste comfort. Wanneer u namelijk bij ons besluit een auto te huren weet u zeker dat u in de nieuwste auto's op pad gaat. Veiligheid en comfort zijn dus verzekerd! Daarnaast kunt u de auto 24 uur per dag bij ons inleveren. En zelfs betalen doet u bij onze autoverhuur in Istanboel op uw eigen manier. Zo kunt u rechtstreeks in onze filialen betalen, of via de Quick Check-in automaten. Maar ook kunnen wij de nota per e-mail of post naar u opsturen. En omdat wij alles voor u regelen, houdt u meer tijd over om het prachtige Istanboel op uw eigen manier en in uw eigen tijd te ontdekken. Want deze stad heeft zoveel moois te bieden! Reis bijvoorbeeld af naar het Topkapi Paleis, de Blauwe Moskee, één van de vele hamams of de Grote of Egyptische bazaar. Of ontdek de vele culinaire verrassingen van Istanboel! Het kan allemaal in een van onze comfortabele huurauto's.

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties