antalya city content
Antalya

Auto huren Antalya – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Gemakkelijk een auto huren in Antalya

Als u een vakantie in Turkije heeft geboekt, inclusief vlucht en hotel, dan wordt u vanaf het vliegveld in Antalya in de meeste gevallen met een bus naar uw hotel gebracht. Maar dan? De stad is zo ontzettend groot dat het zeker niet helemaal te voet te ontdekken is, en u wilt ook niet voortdurend afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of een dure taxi. Sixt biedt u de oplossing die u nodig heeft! Kom even langs onze autoverhuur en Antalya ligt voor u klaar om te gaan ontdekken met een uitstekende huurauto. U kunt dit alles al vanuit Nederland regelen, zodat u zeker bent dat onze autoverhuur in Antalya uw huurwagen klaar heeft staan. Er zijn twee vestigingen van onze goedkope autoverhuur te vinden in de stad, direct bij de luchthaven (AYT) waar u landt. U bent dan ook niet verplicht met de bus naar uw hotel te reizen. Wanneer u wilt staat uw auto bij aankomst in Turkije al voor u klaar!

antalya city content
Bekijk meer Bekijk minder
antalya city small

Een autoverhuur die alles direct voor u regelt

Onze autoverhuur heeft meer dan honderd jaar ervaring achter zich gelaten en dit merkt u direct aan onze service. U kunt alles gemakkelijk vanuit uw eigen woning regelen, voordat u op het vliegtuig stapt. U kunt een auto huren die bij u past, of dit nu een relatief kleine auto is of een grote luxe wagen. Het kan dan ook zijn dat u niet op vakantie bent in Turkije, maar bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst bij moet wonen in de stad. Dan wilt u natuurlijk wel vervoer in stijl. U huurt bij ons de auto van uw wensen tegen een aantrekkelijk tarief. Maak eens een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en u zult zien dat onze tarieven er niet om liegen. Bij ons bent u altijd voordelig uit! Een auto huren in Antalya is eenvoudig, voordelig en ook nog eens heel snel geregeld. Ook daarom is onze goedkope autoverhuur in Antalya een topper onder vakantiegangers.

antalya city small1

Ontdek de pracht van Antalya

Zon, zee, strand, horecagelegenheden, cultuur, mode, sculpturen, pleinen.. Antalya heeft alles! Het zou dan ook meer dan zonde zijn wanneer u de bezienswaardigheden misloopt. Met een eigen huurauto kunt u er direct lekker op uit trekken in de stad en de vele highlights bezoeken. Ga eens naar de indrukwekkende Düdenwatervallen, bezoek de prachtige haven Kaleici Marina, ga winkelen op één van de gezellige bazaars of bewonder de enorme zoutvlakte bij Hierapolis & Pamukkale. Natuurlijk kunt u ook verder reizen naar andere populaire steden in Turkije, als bijvoorbeeld Alanya. Een auto huren in de stad is ideaal, en Sixt staat hier graag voor u klaar!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties