Auto huren in Sri Lanka

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Sri Lanka

Meest populair in Sri Lanka

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Colombo Internat. Luchthaven, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Sri Lanka

Een auto huren om u gemakkelijk te verplaatsen

Een auto huren om u gemakkelijk te verplaatsen

Sri Lanka is waarschijnlijk niet het eerste land waar u aan denkt als u op vakantie wilt, maar het is zeker een land dat het ontdekken meer dan waard is. Veel mensen denken dat het lastig is om per auto te reizen in Sri Lanka, en dan met name omdat de tsunami in 2004 het land behoorlijk heeft verwoest. Echter, er is in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd, letterlijk. U kunt met de huurauto gebruik maken van voornamelijk geasfalteerde tweebaanswegen en goede secundaire wegen. Enkel tussen de plantages, rijstvelden en in natuurreservaten wordt gereden op onverharde wegen. Maakt u gebruik van onze autoverhuur om de bergen bij Kandy te gaan verkennen? Dan moet u rekening houden met zeer scherpe bochten in de wegen, waar op meerdere punten de vangrails ontbreekt. Voorzichtigheid is hier dan ook wel geboden in dit deel van Sri Lanka. Door heel het land lopen wilde dieren over de wegen. Het is goed te weten dat olifanten overal voorrang hebben.
Een auto huren in Sri Lanka is een mooie onderneming

Een auto huren in Sri Lanka is een mooie onderneming

Sri Lanka is prachtig, zonder meer, en daarmee absoluut de moeite waard om met een goede auto te gaan ontdekken. Sixt werkt hier graag aan mee en biedt u een uitstekende service als u een auto wilt huren in Sri Lanka.
Auto huren in Sri Lanka - huurauto online boeken

Auto huren in Sri Lanka - huurauto online boeken

Wilt u bij SIXT een auto huren in Sri Lanka? Dan kunt u dit al vanuit Nederland regelen. Op onze website kunt u de vestigingen en voertuigen van onze autoverhuur bekijken, waarna u een keuze kunt maken en direct een reservering kunt plaatsen wanneer u wilt. Internationaal zijn wij op meer dan vierduizend locaties te vinden, waar u terecht kunt voor talloze modellen auto's van de meest uiteenlopende merken. Ook in Sri Lanka bent u zeker welkom bij onze verhuur. Wij zetten hier graag een huurauto naar wens voor u klaar, voor de periode die u zelf bepaalt. U kunt bij het reserveren aangeven hoe lang u de auto in Sri Lanka wilt huren en wanneer u de auto op wilt halen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Sri Lanka

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Sri Lanka?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Sri Lanka dien je tenminste 23 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Sri Lanka.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Sri Lanka?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 24 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Sri Lanka

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Sri Lanka?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Sri Lanka?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Sri Lanka

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Sri Lanka

Meer weergeven