sri lanka country content
Sri Lanka

Auto huren in Sri Lanka - huurauto online boeken

Wilt u bij SIXT een auto huren in Sri Lanka? Dan kunt u dit al vanuit Nederland regelen. Op onze website kunt u de vestigingen en voertuigen van onze autoverhuur bekijken, waarna u een keuze kunt maken en direct een reservering kunt plaatsen wanneer u wilt. Internationaal zijn wij op meer dan vierduizend locaties te vinden, waar u terecht kunt voor talloze modellen auto's van de meest uiteenlopende merken. Ook in Sri Lanka bent u zeker welkom bij onze verhuur. Wij zetten hier graag een huurauto naar wens voor u klaar, voor de periode die u zelf bepaalt. U kunt bij het reserveren aangeven hoe lang u de auto in Sri Lanka wilt huren en wanneer u de auto op wilt halen.

sri lanka side

Een auto huren om u gemakkelijk te verplaatsen

Sri Lanka is waarschijnlijk niet het eerste land waar u aan denkt als u op vakantie wilt, maar het is zeker een land dat het ontdekken meer dan waard is. Veel mensen denken dat het lastig is om per auto te reizen in Sri Lanka, en dan met name omdat de tsunami in 2004 het land behoorlijk heeft verwoest. Echter, er is in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd, letterlijk. U kunt met de huurauto gebruik maken van voornamelijk geasfalteerde tweebaanswegen en goede secundaire wegen. Enkel tussen de plantages, rijstvelden en in natuurreservaten wordt gereden op onverharde wegen. Maakt u gebruik van onze autoverhuur om de bergen bij Kandy te gaan verkennen? Dan moet u rekening houden met zeer scherpe bochten in de wegen, waar op meerdere punten de vangrails ontbreekt. Voorzichtigheid is hier dan ook wel geboden in dit deel van Sri Lanka. Door heel het land lopen wilde dieren over de wegen. Het is goed te weten dat olifanten overal voorrang hebben.

sri lanka country content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Een auto huren in Sri Lanka is een mooie onderneming

Sri Lanka is prachtig, zonder meer, en daarmee absoluut de moeite waard om met een goede auto te gaan ontdekken. Sixt werkt hier graag aan mee en biedt u een uitstekende service als u een auto wilt huren in Sri Lanka.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties