zaragoza airport content
zaragoza airport header
Autoverhuur

Zaragoza Luchthaven

Zaragoza Luchthaven

Zaragoza Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ctra. del Aeropuerto s/n, 50011 Zaragoza


Telefoon: +34-871180192

GDS-Code: ZAZ

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Zaragoza luchthaven

Dankzij Sixt kunt u tegenwoordig over bijna de gehele wereld goedkoop een premium auto huren, en zo ook op het vliegveld van Zaragoza (ZAZ). Onze autoverhuur nabij deze Noord-Spaanse stad heeft voor u altijd diverse voertuigen klaarstaan, waaronder auto's en stationwagens, SUV's, sportauto's, cabrioletten en busjes. Bovendien kunt u kiezen wat voor soort auto u precies krijgt, zoals een dieselauto of een automaat, en zijn onze huurauto's naar wens te voorzien van extra's zoals navigatie of een kinderzitje. Dat is de service van Sixt!

zaragoza airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

De autoverhuur op het vliegveld

Een auto huren op Zaragoza luchthaven gaat het snelste en het goedkoopste via internet. U kunt daarvoor gebruikmaken van onze app of gewoon deze website. Als u dat liever heeft, is het vanzelfsprekend ook mogelijk om telefonisch een boeking te doen. Nadat u op het vliegveld bent aangekomen, kunt u uw auto ophalen bij onze branche vlak naast de aankomsthal. U rijdt dan bijna direct een grote N-weg op, waarmee u binnen ongeveer twintig minuten in het centrum van de stad arriveert.

woman driving trip

Zaragoza ontdekken met een huurauto

Dankzij de centrale ligging tussen Barcelona, Bilbao en Toulouse geldt deze vierde grootste stad van Spanje als een echt handelscentrum. Daardoor is de bereikbaarheid over de weg uitstekend en wordt het door veel toeristen gezien als een ideale uitvalsbasis om die drie steden en de rest van het omliggende gebied te verkennen. Binnen twintig minuten rijdt u vanaf het vliegveld naar het historische centrum, waar vele prachtige architectonische hoogstandjes te bewonderen zijn. Vooral El Pilar, een zeer indrukwekkende kathedraal met een enorm, vijftienhonderd meter lang plein ervoor is het bezichtigen waard. Op tien minuten rijden, aan de andere kant van de rivier Ebro, ligt onder meer een fraai stadspark en een groot winkelcentrum. En voor een hapje eten is de wijk rondom de universiteit, ongeveer tien autominuten ten westen van het centrum, een echte aanrader. Ook zijn daar diverse bars en clubs te vinden.

Clara Sanz López
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.4 / 14   Beoordelingen

bruno c.

Simply Excellent.

Welcome, Service, Quality and Price, just the TOP

Toni M.

En el Aeropuerto de Zaragoza la experiencia con Sixt ha sido inmejorable. Amabilidad, puntualidad y un excelente coche, superior a la categoría que habíamos contratado, han hecho de Sixt una referencia en el sector.

 

(Translated by Google)

At Zaragoza Airport, the experience with Sixt has been unbeatable. Friendliness, punctuality and an excellent car, superior to the category we had hired, have made Sixt a reference in the sector.

Luis A.

Muy buen servicio

 

(Translated by Google)

Very good service