Zaragoza Luchthaven

Zaragoza Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ctra. del Aeropuerto s/n, 50011 Zaragoza

GDS-Code: ZAZ

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 20:30

Vakanties:

07:30 - 20:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zaragoza Luchthaven

Wat maakt Zaragoza zo speciaal?

Duur:

Je auto huren of delen op de luchthaven kost je weinig tijd.

Afstanden:

Alle auto’s worden geleverd met onbeperkt aantal kilometers.

Parkeren:

Veel faciliteiten voor ophalen en retourneren op het vliegveld.

 

Kosten:

Huur, dekking of een totaalpakket kies jezelf heel voordelig.

Zaragoza luchthaven auto huren

Het is super eenvoudig om een auto van SIXT te huren op de luchthaven van Zaragoza. Het aanbod van huurauto’s in Zaragoza is ook bijzonder ruim. Kies bijvoorbeeld een comfortabele sedan of een avontuurlijke SUV. En SIXT heeft ook veel gezinsauto’s of een cabriolet om van het prachtige weer te genieten. Er zijn bovendien heel veel extra’s, zoals navigatie, handige kinderstoelen, maar ook een extra chauffeur. Check van tevoren alle opties. De autoverhuur van de luchthaven van Zaragoza (ZAZ) is een echte aanrader.

 

 

Zaragoza luchthaven auto huren

SIXT locatie op luchthaven Zaragoza

Een autoverhuur vind je op de luchthaven van Zaragoza. Bij de parking P1 en de N125, die naar de stad leidt. Dit wordt vanaf de luchthaven duidelijk aangegeven wanneer je aankomt. Hiermee voorkom je datt je veel tijd verliest. Via de hoofdweg is de stad Zaragoza goed en snel te bereiken. En na je uitstapje laat je de auto heel eenvoudig op het terrein achter bij de SIXT locatie. Dit kun je bij het boeken van je huurauto zelf checken of via de SIXT app. Met een gloednieuwe huurauto uit het brede assortiment van SIXT op de luchthaven van Zaragoza gaat alles vanzelf en ben je klaar voor vakantie.

Ontdek Zaragoza met je huurauto

Zaragoza bevindt zich in Spanje ter hoogte van Barcelona in het binnenland. Het heeft juist voor het bezoeken van de stad en de omgeving een aangenaam klimaat. Als eerste bezoek jer de kathedraal El Pilar aan het gelijknamige plein. Daarna kun je door de stad dwalen of langs de El Ebro rivier. Langs de vele kastelen en mooie musea. Vergeet ook niet een bezoekje aan de oude Romeinse ruïnes te brengen, deze zijn zeer de moeite waard. Ook de regio Aragon in Spanje moet je echt ontdekken. En alles is heel makkelijk te bereiken in je handige huurauto van SIXT.