Valencia Luchthaven

Valencia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 46940 Manises (Valencia)

GDS-Code: VLC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Valencia Luchthaven

Wat maakt SIXT locatie Valencia luchthaven zo bijzonder?

Handige locatie:

Stap het vliegtuig uit en pik gelijk je SIXT huurauto op.
 

Handige boekbare extra's:

Maak je ritten zo comfortabel als jij dat wilt.

 

24/7 terugbrengen:

Bepaal zelf op welk moment je de huurauto terugbrengt. 

Veel verschillende opties:

Vind gegarandeerd een huurauto die bij jouw past.

Valencia luchthaven auto huren

Door op de Valencia luchthaven een auto te huren ontdek je gemakkelijk op je eigen manier en in je eigen tempo Valencia en haar omgeving. SIXT Valencia luchthaven (VLC) autoverhuur bied veel verschillende huurauto's aan. Kies voor een fijne sedan of voor een  comfortabele SUV, een coupé of een luxe sportwagen voor extra rijcomfort. Toer je graag met het dak open, kies dan voor een cabrio. Reis je met een grotere groep, ga dan voor een busje. Je kan je autoritten nog soepeler laten verlopen door het toevoegen van handige extra's zoals ritten naar het buitenland en een volgetankte auto.
 

Valencia luchthaven auto huren

SIXT locatie Valencia luchthaven

Op de Valencia luchthaven is een auto huren bij SIXT eenvoudig. Je huurt je auto aan onze servicebalie in de aankomsthal. Reserveer van tevoren via de app of de website. Neem om je auto in te leveren de route naar het vliegveld over de E-901, neem afrit 348 en rijd dan naar V-11 street. Vanaf hier neem je de afslag A3 richting Valencia tot je het vliegveld ziet. Op het vliegveld rijd je naar het huurauto gebied. Je parkeert hier op een gemarkeerde SIXT parkeerplek en je levert de sleutels in bij onze kiosk, of als deze gesloten is, gooi je de sleutels in onze dropbox.

Ontdek Valencia met je huurauto

Valencia is een levendige stad in het oosten van Spanje waar veel te beleven is. Dwaal rond in Valencia’s vele kronkelstraatjes die uitmonden in prachtige pleinen, eet de lekkerste tapas en drink de heerlijkste sangria in Mercado Central. Scoor nieuwe aanwinsten in leuke boetiekjes en wandel door de mooie tuinen en het Turia Park. Ga op avontuur met je huurauto in het gebied rondom Valencia en bezoek mooie stranden en leuke stadjes. Maak een uitstapje naar Castell de Xàtiva om terug in de tijd te gaan. Bezoek ook Dénia, een mediterrane havenstad met een interessante geschiedenis.