Santander Luchthaven

Santander Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera del aeropuerto, s/n, 39600 Maliano

GDS-Code: SDR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Santander Luchthaven

Wat maakt Santander luchthaven zo speciaal?

Service:

Een medewerker helpt je met een lach graag bij al jouw vragen.

 

Luxe:

Altijd al eens in een luxe auto willen rijden? Kies uit allerlei opties.

Ruime vloot:

Allerlei type auto’s waar jij altijd de juiste match vindt.

Terugbrengen 24/7:

Altijd bereikbaar en de auto in te leveren op elk tijdstip.

Autoverhuur Santander Luchthaven

Is jouw bestemming naar keuze Santander in Spanje? Hier vervoer je jezelf het best en makkelijkst met een passende auto. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verrassend ruime sedan of een compacte cabrio waarin je van het warme weer kunt genieten met het dak omlaag. Waar je ook voor kiest, denk zeker eens aan een van de extra opties zoals een kinderzitje als je met het gezin op pad gaat. Ook een navigatiesysteem is absoluut geen overbodige luxe in je huurauto en een extra bestuurder komt ook altijd van pas. Tijd om op ontdekking te gaan.

 

Autoverhuur Santander Luchthaven

SIXT-vestiging Santander luchthaven

De autoverhuur Santander luchthaven (SDR) is makkelijk vindbaar en ideaal gesitueerd bij de uitgang in de aankomsthal. Na het landen volg je de borden met daarop duidelijk Rent a Car. Hier word je met een lach te woord gestaan en worden de laatste papieren en je ID-kaart of paspoort doorgenomen en gecheckt. Vanaf hier is de parking op loopafstand achter de uitgang en rijd je zo de snelweg op naar je (vakantie) bestemming. Ook het terugbrengen gaat net zo gemakkelijk: rijd naar dezelfde parking in het retourgebied en je sleutel kan je 24/7 inleveren bij de balie.

Ontdek Santander in je huurauto

Santander is de hoofdstad van de Spaanse regio Cantabrië en biedt allerlei attracties voor bezoekers, van historische musea tot kunst centra en stranden. Een stad die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te komen en waar het leven draait om de baai, die een van de mooiste ter wereld is. Breng je tijd door met winkelen in de Mercado de la Esperanza, bezoek het Palacio de la Magdalena of kijk door de werken in het nieuwe Centro Botín. Alles bereikbaar dankzij je huurauto van SIXT autoverhuur in Santander luchthaven.