reus airport content
Reus Luchthaven

Reus Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Autovia Tarragona-Reus, s/n, 43204 Reus

GDS-Code: REU

Openingstijden

MA - ZO:

08:30 - 19:30

Vakanties:

08:30 - 19:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Reus Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Reus luchthaven

Bent u binnenkort van plan om naar het Spaanse Catalonië te reizen en landt u dan op Reus luchthaven (REU)? Dan kunt u eenvoudig en snel een auto huren bij Sixt autoverhuur. Op Reus luchthaven hebben wij voor u goed onderhouden en moderne cabrio's, SUV's of stationwagens. U kunt bij ons uw voorkeur voor een bepaald merk en type opgeven. Mocht deze niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigcategorie. Extra opties zoals een radio, navigatie of een kinderzitje bestelt u eenvoudig online, of u regelt alles ter plekke op onze vestiging.

reus airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Reus luchthaven en onze vestiging

Reus luchthaven ligt in de buurt van de Noord-Spaanse kust, dichtbij de steden Reus en Tarragona. Om in het stadscentrum te komen, neemt u het beste de directe weg naar de N-420 die u in zo kort mogelijke tijd naar het centrum voert. Ligt uw bestemming in de buitenwijken, dan neemt u het beste de C-14 in noordelijke richting, of de C-14 en aansluitend de T-11 in zuidelijke richting. Een auto huren is een verstandige en vooral comfortabele beslissing. In de stad, maar ook in nabijgelegen steden als Tarragona en Barcelona zijn veel interessante bezienswaardigheden die u met een huurauto snel en efficiënt kunt bezoeken.

service city country

Met een huurauto Reus verkennen

Een auto huren geeft u de gelegenheid om alle bezienswaardigheden in de stad en de omgeving in uw eigen tempo en op eigen gelegenheid te bezoeken. In het stadscentrum zal de prachtige architectuur, bekend onder de naam Catalaans modernisme u zeker opvallen. De beroemde architect Antoni Gaudí is hier geboren en in de wijk Barrio Gaudí staan prachtige en kleurrijke huizen die u echt gezien moet hebben. In het nabijgelegen Tarragona kunt u de overblijfselen van een Romeins theater bewonderen. Als u kinderen bij u heeft, gaat u dan eens naar avonturenpark Port Aventura. Mogen wij u binnenkort begroeten bij Sixt autoverhuur?

Irina Prokopenko Karabutina
( Station Manager )