Menorca

Menorca auto huren

Het prachtig eiland Menorca staat al jaar en dag bekend omwille van de fantastische stranden, de overheerlijke temperaturen en de bevallige architectuur. Omdat het eiland veel te bieden heeft en het een oppervlakte heeft van 701 km², is het aangeraden om een huurvoertuig te boeken van SIXT, waarmee je op je eigen tempo deze kilometers eenvoudig kunt overbruggen. Of je nu het uitbundig eiland met vele vrienden wil gaan verkennen in een personenbusje of met je geliefde de romantische kantjes wilt opzoeken in een cabrio, dankzij SIXT kan het. Wij hebben diverse branches op het eiland dus een Menorca auto huren was nog nooit zo gemakkelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Menorca

Of je nu aangekomen bent op de luchthaven en een auto huurt nabij Menorca Airport of gebruik maakt van een van de meer centraal gelegen vestigingen, je krijgt altijd de keuze uit een ruime collectie aan voertuigen. Gaande van compacte auto's tot sedans en van personenbusjes tot sportauto's, we hebben het allemaal. Om ervoor te zorgen dat je je deelauto kunt afstemmen op je Menorca trip, kun je je voertuig huren voor een dag, week of maand of voor hoelang je vakantie ook is en dankzij de boekbare extra’s zoals het navigatiesysteem of kinderstoelen wordt je betrouwbare vakantiewagen compleet.

 

SIXT diensten in Menorca

Handige tips bij bezoek aan Menorca

One Way Autohuur in Menorca:

Huur een auto in Menorca met SIXT want wij zorgen steeds voor de meest kwaliteitsvolle auto en services en dit aan een concurrentiële en op voorhand bepaalde prijs.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Menorca:

Wij zorgen ervoor dat alle documenten zoals dekkingspakketten en huurcontracten in orde zijn, zodat je je daar niet moet mee bezighouden.

Autoverhuur onder de 25 jaar in Menorca:

Wil je een Menorca auto huren om de bruisende plaatsen van het eiland te ontdekken? Dan kan dit al vanaf 18 jaar, dus je hoeft niet ouder te zijn dan 25.

Wat te doen in Menorca

Menorca is een fraai eiland dat aan iedereen iets te bieden heeft. Sportliefhebbers komen aan hun trekken dankzij de verschillende boottochten terwijl natuurliefhebbers urenlang kunnen genieten van de stranden, duinen en verborgen natuurplekjes van het eiland. Rij zeker met je auto eens naar Playa Arenal De Son Saura want daar staan een prachtig strand en impressionante kliffen op je te wachten.

Wat te doen in Menorca in de winter

Als het weer even meezit, kun je ook tijdens de winter genieten van de deugddoende boottochten of lange wandelingen op het strand. Moest je jammer genoeg te maken krijgen met een regenachtige dag, geen nood. Ook dan heeft Menorca veel te bieden. Zo kun je een bezoekje brengen aan het leerrijk natuurwetenschappelijk museum van Binnisues en kun je je kaasmaken vaardigheden op de proef gaan stellen in de kaasmakerij Formatges Sa Roqueta.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties