menorca city content
Autoverhuur
Menorca
Menorca

Auto huren Menorca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
menorca city content

Verken het prachtige eiland Menorca

Na aankomst op Menorca wilt u graag een auto huren om het mooie eiland te verkennen. Bij onze autoverhuur in Menorca kunt u een huurauto verkrijgen, waarmee u zich gemakkelijk en snel over het eiland kunt verplaatsen. Een auto huren in Menorca kan bij de luchthaven van Menorca MAH. Vanaf daar kunt u dan zelf naar uw accommodatie rijden. Is vervoer vanaf de luchthaven naar uw accommodatie bij uw reis inbegrepen? Dan kunt u een auto huren bij één van de andere tien vestigingen in Menorca. Deze vestigingen liggen verspreid over het hele eiland.

Meer
service city country
Gemakkelijk en snel een auto huren in Menorca

Onze autoverhuur in Menorca biedt uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een goedkope autoverhuur. Wij maken namelijk gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Hierdoor reserveert u gegarandeerd tegen het laagst mogelijke tarief. Om te reserveren kunt u een bezoek brengen aan onze website of de Sixt app downloaden op uw mobiele telefoon. U kunt ook telefonisch reserveren door te bellen naar 023 - 56 986 56. Een auto reserveren kan natuurlijk ook bij een reisbureau of bij een van onze vestigingen.

driving trip navi
Alle voordelen van onze service op een rij

Bij onze autoverhuur kunt u tal van extra's in de huurovereenkomst laten opnemen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het afsluiten een all-riskverzekering of het toevoegen van een extra bestuurder. Voor kleine kinderen kunnen wij een kinderzitje in de huurauto plaatsen. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, waardoor u zorgeloos over het hele eiland kunt rijden. Voor het rondtoeren over het eiland is een navigatiesysteem natuurlijk geen overbodige luxe. Deze kunt u ook bij ons bijboeken. Op Menorca kunt u een bezoek brengen aan tal van bezienswaardigheden, waaronder de beroemde megalithische steenmonumenten Navetes en Talaiots. Het eiland heeft ook een 286 kilometer lange kustlijn. Rijd langs de kustlijn en geniet er van de zon. Aan de noordkust vindt u fjorden, rotsformaties en natuurlijke havens. De zuidkust kenmerkt zich door kleine baaien en beboste dalen.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties