la palma airport content
la palma airport header
Autoverhuur

La Palma Luchthaven (Canaries)

La Palma Luchthaven (Canaries)

La Palma Luchthaven (Canaries) AUTOVERHUUR

adres

Aerop. Santa Cruz de La Palma, 38738 Santa Cruz (Canary Islands)


Telefoon: +34-928-579159

GDS-Code: SPC

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op La Palma Luchthaven (SPC)

Het mooie kleine eiland La Palma Canarias kunt u het beste ontdekken door een auto te huren op La Palma Luchthaven bij Sixt. Er is keuze uit compacte personenauto's, stationwagens of SUV's. Merken uit onze altijd actuele collectie zijn Citroën, Renault of Ford. Binnen de uitgezochte categorie krijgt u een prima auto voor een scherpe prijs. Daarnaast kunt u eventuele extra's bestellen, zoals een navigatiesysteem, kinderzitjes of een lager eigen risico.

la palma airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Maak uw vakantie compleet met een huurauto op La Palma Luchthaven

Via de website, telefonisch of onze speciale app op tablet en smartphone boekt u eenvoudig een auto in uw favoriete categorie. Wanneer u aankomt op La Palma Luchthaven vindt u snel en gemakkelijk onze Sixt autoverhuur station. U kunt 24 uur per dag de auto brengen of halen, wanneer u dat tevoren aangeeft. Vanaf het vliegveld aan de oostkust van het eiland is het maar 8 km rijden naar de gezellige hoofdstad Santa Cruz de La Palma.

service city country

Bezoek de highlights van dit eiland met onze autoverhuur

Santa Cruz de La Palma heeft een sfeervolle jachthaven en veel kleurige huizen met de typische Canarische houten balkons. Rijd eens naar het zuiden van La Palma Canarias. In het prachtige dorpje Mazo is elke dinsdag een boerenmarkt voor souvenirs en specialiteiten van het eiland. Een stukje verder zuidwaarts zijn grotten met oeroude muurschilderingen te bewonderen van de oorspronkelijke eilandbewoners. Ook beslist de moeite waard is de enorme vulkaankrater midden op het eiland, de Caldera de Taburiente. Hier kunt u prachtige wandelingen maken. Via Los Llanos, een gezellig stadje, komt u aan de westkust bij Mirador del Time, een adembenemend uitzichtpunt. U zult hier veel plezier hebben van uw huurauto!

Jose Luis Macias
( Station Manager )