car image car image
Auto huren Ibiza
 
 
 
Locatie informatie.
Adres: Zona rent a car - Llegadas
  07818 Sant Jordi de Ses Salines ES +34-902491616
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: IBZ
Sixt verhuurstation: 40239
Openingstijden
Ma. - Zo.07:30 - 23:00
Feestdag07:30 - 23:00
 
 24u ophalen

Belangrijke feiten over de Sixt huurauto locatie Ibiza Airport

Welkom op Ibiza! Om optimaal te kunnen genieten van het mooie Ibiza is een auto huren op de airport een goede oplossing! Ibiza heeft veel mooie plekjes te bieden, en wat is er nou beter dan lekker in een cabrio rond te rijden door Ibiza? Bij onze autoverhuur op Ibiza kunt u erg gemakkelijk uw auto huren. Bij ons staat een goede service en een hoge kwaliteit voorop. Dit betekend onder andere dat u nooit een auto zal huren die ouder zal zijn dan 6 maanden. Wij verhuren alleen de nieuwste modellen, zodat u veilig Ibiza kan gaan verkennen. Tot snel op Ibiza Airport!
( Station Manager )

Auto huren op Luchthavens: Antalya Airport Basel Airport Eindhoven Airport Rhodos Airport Salzburg Airport Atlanta Airport Bergamo Airport London Heathrow Airport Rotterdam Airport Amsterdam Schiphol Airport

Auto huren op Ibiza Airport (IBZ)

Een auto huren op Ibiza luchthaven werkt bij Sixt net zo eenvoudig als wanneer u in Nederland een huurauto nodig heeft. Nabij Ibiza Airport kunt u onze autoverhuur bereiken via Shuttle Service/Ctra. Airport 07817 San Jorge, waar onze behulpzame medewerkers klaar staan om u te helpen met het maken van de beste keuze in uw situatie. Zo kunt u zo spoedig mogelijk op stap met een auto waaraan u veel plezier zult kunnen beleven tijdens uw verblijf op het prachtige en zonnige eiland in de Middellandse Zee.

Ibiza Luchthaven

© aena-aeropuertos.es

Onze autoverhuur op Ibiza Airport staat dagelijks voor u klaar

U kunt bij Sixt op Ibiza luchthaven 7 dagen per week terecht voor het bespreken van een huurauto die voldoet aan al uw wensen en eisen. Een auto huren is bij ons mogelijk in alle prijsklassen zodat u ongeacht uw budget kunt beschikken over passend vervoer. Wij hebben een gevarieerd wagenpark waarin u terecht kunt voor een leuke praktische auto voor geslaagde dagtripjes, of voor een fraaie luxe directiewagen wanneer u het eiland bezoekt om zakelijke redenen. U kunt bij ons een auto huren voor zolang u deze nodig heeft.

Ibiza Luchthaven

© aena-aeropuertos.es

Probleemloos een auto huren op Ibiza luchthaven tegen heldere voorwaarden

Wij houden het graag simpel voor u en onszelf. Onze voorwaarden bij de verhuur van een auto zijn kort maar krachtig en laten niets te raden over. U krijgt bij vertrek van ons een duidelijke huurovereenkomst mee, naast de wettelijk verplichte documenten die bij de auto horen. Vanaf Ibiza Airport rijdt u een onbezorgd verblijf tegemoet en wanneer u weer naar huis gaat en de auto bij ons inlevert, zult u terugkijken op een fantastisch verblijf met een technisch en optisch perfecte auto.

Ibiza Luchthaven

© aena-aeropuertos.es

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:30 - 23:00
Feestdag07:30 - 23:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Ibiza Luchthaven IBZ Zona rent a car - Llegadas 07818 Sant Jordi de Ses Salines 38.876584, 1.368340 +34-902491616 +34-933807531

Sixt verhuurstation Ibiza Luchthaven IBZ

Zona rent a car - Llegadas
07818 Sant Jordi de Ses Salines
 
Telefoon +34-902491616
Fax +34-933807531

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • Sportauto's & cabrio's
  • SUV's
  • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
  • 24u ophalen