Fuerteventura

Auto huren in Fuerteventura  

Wie Fuerteventura in Spanje bezoekt is met een huurauto het beste uit. De SIXT huurauto’s vind je bij het vliegveld aan de oostkant van het eiland. De huurlocatie in Fuerteventura is makkelijk te vinden. Van daaruit kan je het hele eiland bereiken met je huurauto. SIXT heeft auto’s voor zowel de zakelijke gebruiker als de vakantieganger. Dus een gloednieuwe familiesedan of avontuurlijke cabriolet om alles te zien op je vakantie en van het mooie weer te genieten. SIXT in Fuerteventura heeft het allemaal.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Fuerteventura  

SIXT heeft allerlei categorieën waarin je auto’s kunt huren in Fuerteventura. Een leuke sedan voor het weekend bijvoorbeeld of een SUV voor een week. Dit hangt af van jouw lange tot korte termijn wensen, zoals een dag of een week. Voor de vele extra’s kan je kiezen uit navigatie en vele soorten kinderstoelen of een extra chauffeur. Halen en retourneren gaat uiterst eenvoudig in Fuerteventura. En een soepele upgrade is altijd mogelijk. Wacht niet en boek vandaag een huurauto van SIXT in Fuerteventura bij SIXT.

 

SIXT diensten in Fuerteventura  

Handige tips bij een bezoek aan Fuerteventura 

Auto huren in Fuerteventura beneden de 25 jaar:

Vanaf 18 jaar kan je een auto huren bij SIXT. De bestuurder moet wel minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Een auto huren in Fuerteventura zonder een creditcard:

Mits er voldoende geld op je rekening staat en als aan alle voorwaarden is voldaan, kan het.

Flexibele huuropties in Fuerteventura:

Je kunt probleemloos je huurauto makkelijk upgraden, kosteloos annuleren en je kunt zelfs later betalen.

Wat te doen in Fuerteventura? 

Fuerteventura is schitterend en kleurrijk waar de liefhebber van kitesurfen echt tot zijn recht komt. Voor alle andere toeristen is er natuurlijk heel veel strand, dat makkelijk met de auto te bereiken is. Bovendien zijn prachtige Oasispark of het eiland Isla de Lobos echte hoogtepunten. Je komt er ogen en oren tekort.

Tips voor Fuerteventura in de winter

Voor de overwinteraars is Fuerteventura het paradijs, want dan is het weer zeer aangenaam. Ook is het er minder druk en kun je quad, jeep of buggy tochten maken in natuurpark Jandia. Of hiken naar de top van de vulkaan op het eiland. Met de auto is dat goed te bereiken. Maar ook leuke stadswandelingen naar musea of het aquarium is uitstekend. Viva de wintertijd Maar ook leuke stadswandelingen naar musea of het aquarium is uitstekend.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties