bilbao airport content
bilbao airport header
Autoverhuur

Bilbao Luchthaven

Bilbao Luchthaven

Bilbao Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Aeropuerto de Bilbao, 48180 Loiu

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Ontdek Baskenland met een auto huren op Bilbao Airport

Een auto huren op Bilbao Airport is een geweldige manier om door Noord-Baskenland te reizen. De grootste stad van deze Spaanse regio ligt in een omgeving van groen berglandschap en een kustlijn met aantrekkelijke stranden. Sixt zorgt voor passende en goedkope autoverhuur, zodat u bezienswaardigheden als het beroemde Guggenheim Museum, het Parque de Doña Casilda de Iturrizar en de oudste brug ter wereld Puente de Vizcaya niet hoeft te missen.

bilbao airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Keuze uit vele soorten modellen auto's

Onze autoverhuur bij Bilbao Luchthaven in Spanje ligt op slechts enkele meters afstand van de aankomsthal. Als u na aankomst van uw vliegtuig op Bilbao Airport (BIO) naar beneden naar de parkeerplaats loopt en de borden 'Rent a car / alquiler de coches' volgt, komt u vanzelf bij ons oranjekleurige verhuurkantoor. Onze vriendelijke medewerkers zorgen voor een hartelijke ontvangt en helpen u bij de keuze voor een van de vele stadsauto's, SUV's, stationwagens, cabrio's of sportwagens. Ook een busje huren behoort tot de mogelijkheden. Mogelijk heeft u thuis al online (via onze website of mobiele app) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) een huurauto voor Bilbao geboekt. Dan krijgt u na een snelle check-in uw autosleutels direct mee.

service city country
Een huurovereenkomst op maat met handige extra's

Een auto huren op Bilbao Airport kan alle dagen van de week en 365 dagen per jaar. Het verhuurstation is dagelijks van 07.00 tot 24.00 uur geopend. Daarnaast biedt Sixt een 24-uurs service voor het ophalen en terugbrengen van uw huurauto. U rijdt altijd in een auto die bij u past, gezien de grote verscheidenheid aan merken (BMW, Mercedes, Peugeot, Audi, Ford, Opel, VW, Mini en Porsche) dat beschikbaar is. Onze autoverhuur bij Bilbao Luchthaven stelt samen met u een huurovereenkomst op maat op, inclusief een beperkt aantal of alle rijkilometers, WA-verzekering, schade- en diefstaldekking en gratis omboeking of annulering. Als u veel reist of met kinderen bent, zijn opties als een kinderzitje, navigatiesysteem en een extra bestuurder tegen een geringe meerprijs beschikbaar.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 83   Beoordelingen

Laurens E.

Eigentlich alles TipTop. Nur die Servicenummer ist kostenpflichtig und es git keinen einzigen Hinweis dazu. Deshalb sind mir Telefonkosten von über 30€ entstanden.

Pedro S.

Good and fast service. No issues to pick up the car.

Mohsen M.

One of the best rental car companies