Alicante Luchthaven

Alicante Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 03195 El Altet

GDS-Code: ALC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 00:30

08:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 00:30

08:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Alicante Luchthaven

Alicante Luchthaven auto huren

Je reist naar Alicante voor een heerlijke vakantie. Je gaat genieten van de zon, de zee, en het strand, of misschien ga je wel iets heel anders doen. Wat de reden ook is, een auto huren bij de Alicante Luchthavenis altijd handig. Met een huurauto kun je makkelijk en comfortabel de regio ontdekken, of gewoon snel naar het strand doorrijden. Bij onze luchthaven-locatie kun je verschillende voertuigen huren: sedans, SUV’s, cabrio’s, en sport- en luxemodellen. Verder kun je extra’s bijboeken zoals een kinderstoel, navigatie of een extra bestuurder. Ideaal als je veel kilometers wilt maken.

Alicante Luchthaven auto huren

Wat maakt Alicante Luchthaven zo speciaal?

Locatie

Onze locatie is makkelijk te vinden bij ‘Zona rent a car’, in de aankomsthal.

 

Topmerken


Je kunt kiezen uit luxe voertuigen van topmerken als Mercedes-Benz, BMW en meer.

Internationale

Onze medewerkers bij de Alicante Luchthaven spreken allemaal goed Engels.

 

24/7

Je kunt je SIXT-huurauto in Alicante 24/7 terugbrengen bij onze locatie.

SIXT-locatie Alicante Luchthaven

Onze locatie op de luchthaven van Alicante is makkelijk te vinden. Als je aankomt met het vliegtuig volg je de weg naar de uitgang. Bij ‘llegadas’ (aankomst) zie je de huurauto-zone. Als je via de parkeergarage aankomt, loop dan naar Parking level 4. Onze oranje SIXT-balie is niet te missen. We hebben uitgebreide openingstijden en je kunt je huurauto 24/7 terugbrengen. Volg hiervoor de A7 of de N332, afhankelijk van waar je vandaan komt. Als je bij het vliegveld bent aangekomen volg je de borden Car rental om je auto af te geven.

Ontdek Alicante met je huurauto

Als je een auto gaat huren op Alicante Luchthaven, haal je het allerbeste uit je bezoek aan Alicante en de omgeving. De stad is prachtig, maar het openbaar vervoer is helaas beperkt. Dit probleem los je gelukkig makkelijk op met onze huurauto’s. Met je huurauto van SIXT kun je makkelijk alle pareltjes van de regio ontdekken. Denk aan het kasteel Castillo de Santa Bárbara, de grotten van Canelobre en natuurlijk de talloze stranden. Je kunt ook de stad zelf ontdekken en genieten van de prachtige wijken zoals Barrio de Santa Cruz Alicante of het havengebied El Puerto.