airport generic 4
Portorož Luchthaven

Portorož Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Secovlje 19, 6333 Secovlje

GDS-Code: POW

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 19:00

ZA - ZO:

09:00 - 12:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Portorož Luchthaven

Goedkoop Auto Huren in Portorož Luchthaven

Met Sixt kunt u overal ter wereld een auto huren. Ook op het vliegveld van Portoroz in Slovenië staan we voor u klaar met diverse goedkope huurauto’s van premium merken, zoals BMW en Mercedes. Onze autohuur heeft auto’s, stationwagens en SUV’s beschikbaar. Daarnaast kunt u op deze locatie een busje huren. En in aanvulling op onze ruime openingstijden helpen we u ook graag met ophalen en inleveren na sluitingstijd. Met Sixt autoverhuur komt u verder!

airport generic 4
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

De service van Sixt op Portoroz luchthaven

Het reserveren van een geschikte huurauto op het vliegveld van Portoroz is zo gedaan. U kunt bij ons telefonisch terecht, maar het is vaak sneller en eenvoudiger online geregeld. Zo profiteert u bovendien van ons speciale lage internettarief. Reserveren kan via deze website, gewoon met de computer of met uw smartphone of tablet. Ook kunt u onze app gebruiken. En als u arriveert op Portoroz luchthaven, vindt u onze autoverhuur meteen in de centrale aankomsthal. U krijgt van ons de sleutels en rijdt direct de doorgaande weg op. Zo gemakkelijk kan een auto huren op Portoroz luchthaven zijn!

sights city country3

Met de gehuurde auto verder vanaf Portoroz luchthaven

Vanaf het vliegveld rijdt u dan in amper tien minuten Portoroz binnen. Dit kleine kustplaatsje is een belangrijke toeristische bestemming in Slovenië. Er zijn bijvoorbeeld meerdere resorts, waarvan St. Bernardin, compleet met eigen privéstrand en casino, de grootste en bekendste is. Verder heeft het vliegveld een zeer gunstige ligging in de regio. Zo zijn er op een kort eindje rijden verder nog diverse andere bezienswaardigheden, zoals Krajinski Park Kolpa, een uniek zoutwinningsgebied annex natuurpark dat praktisch naast het vliegveld ligt. Ook ligt het vliegveld pal naast de Kroatische grens, en is het minder dan veertig minuten rijden van de Italiaanse stad Triëst. Met Sixt autoverhuur kunt u dus genieten van goedkope premium huurauto’s, maar ook van de prachtige omgeving van de luchthaven van Portoroz!