belgrade city content belgrade city content
Belgrado

Auto huren Belgrado – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto in Belgrado vindt u natuurlijk bij SIXT autoverhuur. Wij hebben ruim 2000 vestigingen verspreid over de hele wereld en ook in Servië komt u ons tegen. Een auto stelt u in staat om op eigen gelegenheid de stad en haar omgeving te ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Belgrado

Waarom zou u kiezen voor Sixt? Niet alleen omdat het bij ons mogelijk is om goedkoop een auto te huren in Belgrado, maar ook omdat wij garant staan voor de kwaliteit van onze auto's. Zo zijn de modellen in ons aanbod gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en krijgen zij regelmatig een onderhoudsbeurt. Een auto huren bij Sixt doet u eenvoudig via internet, per telefoon of door een e-mail te sturen. Natuurlijk kunt u ook altijd reserveren via onze handige app.

belgrade city content belgrade city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country2

Een auto huren in Belgrado: avontuurlijk en comfortabel

Ga op avontuur en ontdek Belgrado. Het fort Kalemegdan ligt in een mooi park dat u met uw huurauto gemakkelijk kan bereiken. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van het indrukwekkende fort en het fenomenale uitzicht. De Saint Petka's Chapel zal u enkele boeiende uren bezorgen. De hele kerk is van de vloer tot aan het plafond bedekt met mozaïeken. Het verleent het interieur een unieke schoonheid. Bij winterse weersomstandigheden is het gebruik van winterbanden in Servië verplicht. Ook sneeuwkettingen dienen in de winterperiode in de auto aanwezig te zijn. Het personeel ter plaatse zal u hier graag meer informatie over geven, wanneer u in deze periode een auto huurt. Een belangrijk verschil met Nederland is dat verkeer van rechts op een rotonde voorrang heeft. Verder is het goed om te weten dat u geacht wordt om te parkeren wanneer uw voertuig langer dan drie minuten stilstaat. Doordat de algemene regels weinig afwijken met die van Nederland, is het comfortabel rijden in Servië.

car country

De omgeving van de stad ontdekken

Ongeveer 15 kilometer ten zuiden ligt de 511 meter hoge berg Avala. Op de top van de berg staat een monument voor omgekomen soldaten in de Balkanoorlogen, maar vooral de de vele aantrekkelijke bergpaadjes maken de berg een bezoek waard. Er is ook een gezellig restaurant met een sfeervol terras waar u heerlijk tot rust kunt komen. Op 20 kilometer van Belgrado ligt de archeologische vindplaats Vinca. In 1908 werden hier de sporen van een neolithische nederzetting ontdekt. Nog steeds er is veel te zien. Tot ziens bij onze autoverhuur in het mooie Belgrado!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties