airport generic 16
Chisinau Luchthaven

Chisinau Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Dacia 80/3, 2026 Chisinau

GDS-Code: KIV

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 01:00

05:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

05:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chisinau Luchthaven

Bij Sixt een auto huren op Chisinau Luchthaven (KIV)

De republiek Moldavië is een prachtig land met veel oude cultuur en natuurschoon. Omdat het een van de armste landen van Europa is, is het openbaar vervoer echter niet zoals wij in Nederland gewend zijn. Een auto huren op Chisinau Luchthaven is dan een goed alternatief. Kies uit verschillende categorieën, zoals personenauto's, busjes, stationcars en cabrio's om onbezorgd rond te rijden. Voor uw gemak kunt u meteen de auto ophalen bij de autoverhuur vestiging van Sixt op het vliegveld. Ons vriendelijke en behulpzame personeel helpt u graag op weg.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Makkelijk en goedkoop een auto huren op Chisinau Luchthaven

Via de website of de app selecteert en reserveert u thuis al de auto van uw keuze. Natuurlijk kan dit ook per telefoon. Wij zorgen dan dat er een voertuig in die categorie voor u klaar staat, zodat u binnen de kortste tijd weg kunt rijden. Het exacte model auto kunnen we u helaas niet garanderen, maar goedkoop een auto huren op Chisinau Luchthaven biedt u voldoende alternatieven. Met uw huurauto rijdt u snel naar het 13 kilometer verder gelegen Chisinau. Een zorgeloos begin van uw verblijf in de republiek Moldavië.

friends sunset girls road

Een auto huren om Chisinau en omgeving te verkennen

Dankzij onze autoverhuur kunt u veilig en comfortabel de bezienswaardigheden in de stad bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het Pushkin museum en het National Art Museum met vele Roemeense en Moldavische kunstschatten. Met uw huurauto rijdt u ook rechtstreeks naar de Russische Zwarte Zeekust en de Roemeense Danube Delta die tot beschermd Werelderfgoed behoort. In de Danube Delta vindt u een grote verscheidenheid aan vogels, en een weldadige rust die mede veroorzaakt wordt doordat dit natuurgebied zeer moeilijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.