airport generic 11
Katowice Pyrzowice Luchthaven

Katowice Pyrzowice Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Wolnosci 90, 42-625 Ozarowice

GDS-Code: KTW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 19:00

ZA:

09:00 - 18:00

ZO:

12:00 - 24:00

Vakanties:

11:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Katowice Pyrzowice Luchthaven

De mogelijkheden om een auto te huren op Katowice Airport

Vliegt u naar Katowice in Polen, dan kunt u bijna niet om een huurauto heen. De luchthaven ligt namelijk meer dan 30 kilometer ten noorden van de stad en het openbaar vervoer is niet al te goed geregeld. Om een auto te hurenstaat Sixt vanzelfsprekend voor u klaar op Katowice Airport. Vliegt u binnen de Schengenlanden, dan zult u aankomen in Terminal B. Vanaf hier kunt u vervolgens probleemloos doorlopen naar Terminal A, waar onze balie te vinden is. Een auto buiten de openingstijden ophalen en inleveren is mogelijk als u via het internet reserveert.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Katowice Airport: voor zakelijk en toeristisch bezoek

Katowice is de meest centrale plaats in het grootste geïndustrialiseerde gebied van Polen. Veel bezoekers zullen de stad en andere omliggende steden voor zakelijke doeleinden bezoeken. Een huurauto stelt u dan ook in staat om vanaf Katowice Airport zo door te rijden naar bedrijven en fabrieken in bijvoorbeeld Gliwice, Bytom, Zabrze en Chorzów. Toch liggen in dit stedelijk gebied ook enkele historische bezienswaardigheden verscholen. Zo kennen Bytom en Zabrze beide middeleeuwse stadskernen die de moeite van het bezoeken waard zijn.

service city country

Een auto huren om het zuiden van Polen te verkennen

Voor hen die graag nog meer van het land willen zien, stelt Sixt autoverhuur u in staat het spectaculaire Tatragebergte te verkennen. Dit ligt iets naar het zuiden en een groot deel van het jaar kunt u hier besneeuwde bergtoppen bezichtigen. De oude en wereldberoemde koningsstad Krakau is door een auto te huren ook in slechts een uur te bereiken. Hier vindt u een enorm kasteel, prachtig versierde markthallen en talloze dromerige kerktorens.

Damian Kwiecinski
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 20 Beoordelingen

Wioleta B.

Wspaniały kontakt, samochód który mi zaoferowano praktycznie nowy. Dobra cena :) I bardzo miły Pan z obsługi. Szczerze polecam.

M.

Polecam miła atmosfera wszystko sprawnie i szybko 😊

Jack H.

Very friendly helpful staff and fair price. I had no booking after being let down by my previously booked hire company and Sixth came to the rescue!