Krakau

Auto huren in Krakau

Huur een auto in Krakau bij de vele vestigingen die verspreid liggen door de stad. Je vindt een vestiging bijvoorbeeld op de luchthaven en in het centrum van Krakau. Er is dus altijd een SIXT vestiging dichtbij. Met verschillende voertuigcategorieën die onze SIXT vestigingen beschikbaar stellen zit er altijd een huurauto bij die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een compacte auto om alle historische monumenten van de Tweede Wereldoorlog te bezoeken. Of kies voor Luxe & Sportmodellen en rijd in stijl door de straten van Krakau. Welke voertuigcategorie je ook kiest je bent verzekerd van topkwaliteit en de nieuwste modellen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Krakau

Haal het beste uit jouw huurauto en kies uit één van de ruime keuzes aan voertuigen. Huur een auto in Krakau en ga bijvoorbeeld voor een Economy, Sedan of ga voor iets groters en boek een personenbusje. Je kan ook kiezen voor een Cabrio, SUV, Bestelbusje of Luxe & Sportmodellen. Maak jouw boeking compleet met één van de beschikbare boekbare extra’s. Zo kan je bijvoorbeeld een kinderzitje of navigatiesysteem bijboeken. Je ziet tevens ook niet vast aan strikte huurperiodes en kan je kiezen voor bijvoorbeeld weekendverhuur of wekelijks verhuur.

SIXT diensten in Krakau

Handige tips bij bezoek aan Krakau

One-way huur Krakau:

Selecteer tijdens het boeken een andere inleverlocatie en controleer de beschikbaarheid. Regel dit van te voren om extra kosten te voorkomen.

Boekbare extra’s:

Jouw huurauto voldoet aan jouw eisen door extra’s zoals extra dekking of extra bestuurder bij te boeken.

Flexibele huuropties:

we weten bij SIXT dat dingen kunnen veranderen. Kies voor later betalen tijdens het afreken en blijf flexibel.

Wat te doen in Krakau

Met je huurauto kan je niet alleen de stad bezoeken maar ook daarbuiten. Huur een auto in Krakau en bezoek de Wieliczka-zoutmijn. Dit is een ondergronds labyrint uit de 18e eeuw en is versierd met in zout uitgehouwen standbeelden en monumenten. Of bezoek het Schindler's Factory Museum in de stad. Dit is een museum ter herdenking aan de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog in Polen.

Wat te doen in Krakau in de winter

Tijdens de winter is Krakau een gezellige stad met genoeg activiteiten die binnen te doen zijn. Bezoek bijvoorbeeld het Wavel kasteel en bezoek tevens de kathedraal op de binnenplaats van het kasteel. Ontdek de vele kerken in stad zoals de Mariakerk, de Sint-Adalbertkerk of de Franciscanenkerk. Of bekijk oude vliegtuigen in het Pools Luchtvaartmuseum.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Sixt luchthaven
locaties in Polen

Zie alle luchthaven locaties