airport generic 22 1
Autoverhuur
Internat. Luchthaven Tocumen
Tocumen Internat. Luchthaven
information
Kaart

Tocumen Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Via Tocumen 1, 0831-02510 Panama

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 22 1

Goedkoop een auto huren op Tocumen Luchthaven

Of u nou voor zaken of vakantie komt, met goedkoop een auto huren bij Tocumen Internat Luchthaven, wil Sixt u graag van dienst zijn. Weet u al naar welke categorie huurauto's uw voorkeur uitgaat? In ons filiaal op Tocumen Internat Luchthaven hebben wij voor u busjes, SUV's, sportwagens, stationwagens en luxe auto's. Omdat Panama in de tropen ligt, mag u rekenen op standaard airco. Daar blijft het niet bij. Extra opties zoals een automaat, radio of navigatie kunt u gewoon reserveren, ofwel op Tocumen Internat Luchthaven, ofwel voordat u vertrekt. U regelt het gemakkelijk met onze mobiele app of via onze website.

Meer
service city country
De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur stelt u een moderne auto van nog geen zes maanden oud ter beschikking. U kiest de categorie en reserveert de extra opties die u wenst. Wij regelen dat uw auto op Tocumen Internat Luchthaven klaar voor gebruik is, zodra u gearriveerd bent. De luchthaven is ongeveer 15 km verwijderd van Panama-stad. Het is een bruisende metropool waar veel te doen en te zien is. Maar vergeet u vooral de binnenlanden van Panama niet. Dit prachtige land met zijn schitterende natuur vraagt erom ontdekt te worden. En daarvoor is een auto huren te Tocumen Internat Luchthaven een hele goede optie. Met eigen vervoer gunt u uzelf veel plezier en voordeel.

sights city country2
De stad en de binnenlanden verkennen met een huurauto

Een metropool met wolkenkrabbers, omgeven door tropisch regenwoud, zo kunt u de hoofdstad van dit Midden-Amerikaanse land gerust omschrijven. De oude wijk Casco Viejo straalt nog de oude koloniale sfeer uit. Bezoek zeker het grote plein, Plaza de la Indepediente met zijn mooie kathedraal Iglesia de San José. Winkelen kunt u in de gezellige wijk El Cangrejo. Autoverhuur van Sixt geeft u vrijheid van bewegen en daar zult u zeker gebruik van maken. Uiteraard mag een bezoek aan het Panamakanaal niet ontbreken en ook Darien National Park is een aanrader. Een auto huren op Tocument Internat Luchthaven, het is gewoon een erg goed idee.

Marixenia Barsallo
( Station Manager )