alesund city content
Ålesund Luchthaven

Ålesund Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

P.boks Vigra Lufthavn, 6040 Vigra

GDS-Code: AES

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ålesund Luchthaven

Een auto huren bij Alesund Luchthaven

Een auto huren bij Alesund luchthaven kan eenvoudig bij Sixt autoverhuur. Bij deze vestiging profiteert u van een 24-uursservice. Dat wil zeggen dat de auto op elk moment van de dag ingeleverd of opgehaald kan worden. Bij het reserveren kiest u een categorie. Een specifiek type auto kan helaas niet gegarandeerd worden, maar u kunt er zeker van zijn dat u een auto ontvangt uit de geselecteerde categorie. Ga bijvoorbeeld voor een stationwagen, een SUV of een handig busje. Of u nu ontspannen op vakantie bent of om zakelijke redenen naar Noorwegen komt, een auto is voor elke reiziger een praktisch vervoersmiddel.

alesund city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Goedkoop een auto huren bij Alesund Luchthaven

Sixt zorgt niet alleen voor een uitgebreid aanbod, maar is ook zeer voordelig. Bij onze autoverhuur vindt u bijvoorbeeld de grootste vloot van BMW, Mercedes en Audi tegen scherpe prijzen. De auto's zijn uitstekend onderhouden. Reserveren kan op diverse manieren. Zo kunt u natuurlijk het formulier op de website invullen, maar u kunt ook een auto huren via de app of per telefoon. Doordat onze vestiging bij het vliegveld gevestigd is, kunt u vrijwel meteen nadat u geland bent, gebruikmaken van uw huurauto. Op die manier verliest u geen tijd.

sights city country3

Vigra ontdekken

Het eiland Vigra behoort tot het mooie Noorwegen. Het landschap is bergachtig en boeiend te noemen. Wie houdt van natuurschoon, zal zich hier zeker op zijn plaats voelen. Met een huurauto bent u binnen ongeveer twintig minuten in de mooie stad Alesund. Het Atlantic Sea-park is zeker een bezoek waard. Ook in het Jugendstilsenteret zult u wel wat uurtjes kunnen doorbrengen. Dit museum laat, zoals de naam al verklapt, allerlei kunst en architectuur zien uit de tijd van de jugendstilstijl.